Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi otthon szeretnénk szülni....

Mi otthon szeretnénk szülni. Hogyan lehet elérni hogy a szülés közben ne vigye el az orvost a rendőrség?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 10:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
x
2010. okt. 30. 06:58
 32/35 anonim ***** válasza:
68%
Enny erovel lehetne otthon szivmutet is, elvegre is valoszinuleg a szivmutetre varok is jobban ereznek magukat otthon, es az se biztos, hogy a mutet kozben komplikaciok lepnek fel. Na ne szorakozzunk mar.
2010. okt. 30. 11:27
 33/35 anonim ***** válasza:
59%
Azért más egy műtét, és más egy természetes folyamat, ami egy egészséges embernél zajlik le. NA ne keverjük már a dolgokat!
2010. okt. 30. 12:44
 34/35 anonim ***** válasza:
59%
Először is nem "mi" döntöttünk így, hanem "te", mert a babádat senki nem kérdezi meg erről, másodszor is nem azért van ma már a 21.században kórház, kórházi ellátás, képzett szakorvosok, mert az otthon szülés olyan biztonságos! Persze van a kórházban is komplikáció, de azt, hogy a mai világban minden 100%-os biztonságú legyen, olyan nem létezik! Amúgy rutin mandulaműtétbe is haltak már bele, aztán mégsem akar emiatt senkisem otthon mandulaműtétet végeztetni magán! Atyaég, ez a mai divat majmolás megőrjít! Kb 100 éve volt az, hogy anyáink otthom párnák között szültek, de akkor abban az időben az újszülött babák, vagy kismamák fele bele is halt! Megéri a gyertyafény, ezt a kockázatot!? Geréb Ágnes keze között az otthonában már nem 1 és nem 2 kisbaba halt meg! És még mindig van valaki, aki mellette tüntet, és örömmel szülne a keze között otthon?
2010. okt. 30. 19:45
 35/35 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes kommentet, de sejtem, hogy vannak a támogatók és az ellenzők.

Én is egyértelműen az otthonszülés ellen vagyok!!!! Mind a két szülésemnél komplikációk voltak, annyira, hogy konkrétan el is véreztem volna pillanatok alatt otthon! Ezekből előre semmit sem lehetett látni, max a másodiknál már egy picit számoltunk azért vele. Persze többségében nem ez van, és minden "simán" megy, de én sem kockáztatnám a világ minden kincséért sem a gyermekem életét, sem a saját életemet azért, hogy nyugodt otthoni hangulatban szüljek. Ennél nagyobb butaságot még a világon nem hallottam. Ne haragudj ezért a megjegyzését, egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy hogyan teheti valaki kockára azt hogy biztonságban legyen ő is és a pici is!

Szóval az első két üzivel totálisan egyet értek az biztos, a többit még nem olvastam. Ez a téma mindig is felháborított! Az egy dolog, hogy régen szinte mindenki otthon szült, de könyörgöm, miért nem örülünk annak, hogy sokkal kevesebb kockázattal is nekiindulhatunk az egész szülésnek, stb ... !!!

Nem is értem, na mindegy, ez az én véleményem és mindenesetre tiszta szívemből kívánom, hogy minden tökéletesen és problémamentesen menjen a szülésednél! Tényleg őszintén kívánok minden jót, de azért gondold még át, tudod az utolsó pillanatban is meggondolhatod magad!

2010. nov. 2. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!