Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Én úgy tudtam, hogy császármet...

Én úgy tudtam, hogy császármetszés előtt adnak, de tévedtem?

Figyelt kérdés
Szóval mindenhol azt olvastam, mondták, hogy kap az ember az előkészítés során savlekötőt, amit meg kell inni. Na hát mint kiderült, ahol én fogok szülni valószínűleg császárral, ott nem szoktak adni. Hányásfóbiàs vagyok, szóval most elkezdtem félni, hogy mi van, ha műtét közben emiatt rosszul leszek? Persze tudom, hogy ahol adnak, ott is előfordulhat a hányás, de azért engem megnyugtatott volna, ha itt is az a protokoll mint a többi kórházban. Ti ahol szültetek, kaptatok savlekötőt? Volt "baleset" műtét közben?
jan. 12. 11:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
2 császárom volt, egyszer sem kaptam.
jan. 12. 18:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Most januarban volt csaszarom, nem adtak es nem is volt hanyingerem.
jan. 12. 18:56
 23/30 anonim ***** válasza:
17%
Egy költői kérdés: háton fekve, kikötözött karokkal, kb melltől lefele teljesen leszedálva, éppen felvágott állapotban hogy az istenbe lehet hányni?? De ezt most tényleg minden kötekedés és rosszindulat nélkül kérdezem. Hogyan????
jan. 12. 19:02
 24/30 anonim ***** válasza:
50%
#23, oldalra fordítod a fejed. Az nincs lekötözve
jan. 12. 19:56
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Milyen teljesen leszedálva. :D Nem vagy leszedálva. A fejed elfordítod és segítenek is mellette. Persze, majd hagyják,hogy esetleg félrenyeld a hányásod. Attól még,hogy fekszel lehet ám brutális hányingered. Rengeteg császár alatt asszisztált barátnőm,bizony rengeteg nőnek van rosszulléte.
jan. 12. 20:02
 26/30 anonim ***** válasza:
Most olvasom,hogy melltől lefele leszedálva. A melled se érezted az epiduráltól?? Az még is hogyan lehet.
jan. 12. 20:04
 27/30 anonim ***** válasza:
26%
Istenem de sok értetlen ember van. 🤨🤨🤨...mivel a melled alatt már a has kezdődik kb melltől lefele nem érzel semmit. Nem azt írtam, hogy a mellemet nem érzem.. édes istenem. És nem a hányingert kérdeztem hanem magát a hányást. Azért ha belegondolsz, hogy annak mi a mechanizmusa normális esetben. Előre görnyedve, megfeszülve dobod ki a taccsot nem háton fekve, oldalra fordított fejjel. Még ha esetleg részeg is az ember, akkor is legalább oldalra fordítják, de hát éppen egy műtét közben nem tűnik túl életszerűnek. Sok okos, kötekedő van itt tényleg.
jan. 12. 20:58
 28/30 anonim ***** válasza:
27# De akkor volt császárod már,ugye? Segítenek egyébként. Nem kötekedésből,nem életszerű,de ha egyszer ez történik,nem tudsz mit csinálni,sajnos.
jan. 12. 21:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem életszerű, de ha jön, akkor jön, nem tudsz vele mit csinálni. A fejem tudtam oldalra fordítani, más testrészem nyilván nem mozgott.
jan. 12. 22:55
 30/30 anonim ***** válasza:
78%

27

Én voltam már olyan másnapos, hogy vödörrel a fejemen kellett aludnom és bizony hajnalban odáig sem jutottam, hogy felüljek, hanyatt fekve, oldalt fordítva a fejem belehánytam. Ha félhalott állapotomban tudtam ezt alkalmazni, akkor szerintem császárnál sem fog problémát okozni, lévén józan tudatomnál leszek. 😅

jan. 13. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!