Én úgy tudtam, hogy császármetszés előtt adnak, de tévedtem?
Figyelt kérdés
Szóval mindenhol azt olvastam, mondták, hogy kap az ember az előkészítés során savlekötőt, amit meg kell inni. Na hát mint kiderült, ahol én fogok szülni valószínűleg császárral, ott nem szoktak adni. Hányásfóbiàs vagyok, szóval most elkezdtem félni, hogy mi van, ha műtét közben emiatt rosszul leszek? Persze tudom, hogy ahol adnak, ott is előfordulhat a hányás, de azért engem megnyugtatott volna, ha itt is az a protokoll mint a többi kórházban. Ti ahol szültetek, kaptatok savlekötőt? Volt "baleset" műtét közben?jan. 12. 11:14
11/30 anonim válasza:
Nem adnak. Semmi értelme. Nem a savtól hány aki hány, hanem attól, hogy ösdzepakolják a belsejét.
12/30 A kérdező kommentje:
Na hát akkor van erre is arra is példa. Közben kiderítettem, hogy nálunk adnak, plusz az infúzióba olyan cuccot kap az ember amitől picit magasabb lesz a vérnyomása, hogyha műtét közben leesne, ne àjuldozzon az ember. Bár nyilván ez is vagy hat valakinek vagy nem. Szóval van savlekötő, amit meg kell inni, van hányás csillapító infúzióban meg ez a másik cucc.
jan. 12. 13:41
13/30 flora08 válasza:
2021-ben született (császárral) a fiam, én kaptam. Ízre olyan volt, mint a Salvus víz.
14/30 anonim válasza:
Szegeden volt 2 császárom. Mindkét alkalommal kaptam savlekötőt.
16/30 anonim válasza:
Az elsőnél nem adtak, nem voltam rosszul. A másodiknál adtak, azt hánytam ki. 🤦🏼♀️ Kva szar íze volt és nyilván az sem segített, h rángatták a belső szerveimet össze-vissza… én is emetofóbiás vagyok egyébként.
17/30 anonim válasza:
10#-est miért pontoztátok? Ugyanezt éreztem én is, főleg mikor belém könyököltek.
2022-be volt császár,adtak nekem is. Sajnos nálam se ért semmit,vesetálat tartottak,öklendeztem és nagyon rosszul voltam.
18/30 A kérdező kommentje:
Na igen, én is úgy hallottam, olyan mint a Salvus víz.
Mondjuk ha a cukorterheléses löttyöt háromszor is meg tudtam inni, akkor talán ezzel sem lesz baj.
Köszi mindenkinek!
jan. 12. 15:08
19/30 anonim válasza:
A cukorral nekem sem volt bajom sosem.
20/30 anonim válasza:
Nekem hányingerem volt a műtőben, szóltam, és kaptam rá valamit az infúzióba. Elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!