Mi a pontos és részletes menete egy tervezett császármetszésnek?
Jaj köszönöm szépen Mindenkinek! Ezek a hányásos részek elijesztenek mert hányásfóbiàm van, de hát bízzunk a jó szerencsében 🤞.
Jaj utolsó előtti, én nem szeretek ilyen csoportokba belépni, mert bár biztos hasznos, de nem akarok pont arról a kórházról rémtörténeteket olvasni, ahol én szülök majd (így sincs jó tapasztalat sajnos az ottani orvosokkal, személyzettel...), de köszi a tippet, én inkább azért itt informálódok.
Utolsó! Hát sajnos úgy tűnik eddig hogy előbb ki kell venni a babát,mert sok a magzatvíz és el fog kezdeni öregedni a lepé.ny és ezt nem akarják megvárni. De legkésőbb a 35-36.heten , tehát egy hónap múlva akarják. Csak még minden olyan bizonytalan.aztan lehet semmi sem lesz, és lehet majd megszülök a 38.heten spontán,ki tudja. Csak felkészítettek, hogy nagy valószínűséggel nem kockáztatnak majd, és nem várják meg a 37.hetet ha továbbra is ilyen ütemben nő a magzatvíz mennyisége, mert sajnos az ok ismeretlen és az sem lenne vicces, hogy most , a 32. Vagy a 33. Héten spontán repedne meg a burok a sok víz miatt és akkor s.o.s.-be kellene mindent csinálni.
De köszi tényleg mindenkinek a hasznos válaszokat! Jó azért tudni,kivel mi történt, bár én gyakran nézem ezt a Jön a baba Hadas Krisztàval, ott is sok okossàgot lát, hall az ember. Bár sokszor jobb nem tudni mi vár ránk. De az éltet, hogy legyen egy szép, egészséges babám, hogy velem mi lesz, az másodlagos.
Nekem is hasonló miatt lett programcsászár, előző este kellett bemenni, kaptam egy megelőző antibiotikum infúziót, másnap, mielőtt betoltak a műtőbe kaptam nyugtatót, majd érzésetelenítettek, kb fél óra volt mindennel együtt, utána nem volt hányinger, csak ne mozgasd a fejed és igyál sok vizet. Vigyél be fedeles, szívószálas poharat.
Zuhanyzásnál addig segítettek, hogy bekísértek, a többit én oldottam meg, vagyis egy nedves törülközővel mostam le magam, nem mertem beállni a víz alá.
Szintén hányásfóbiás császáros anyuka vagyok. Nekem egy pillanatig nem volt hányingerem egyébként sem a császár közben, sem utána. Egyedül akkor mikor a savlekötőt meg kellett innom mert az borzalmas ízű volt. Mondták is hogy ez azért kell hogy ne hányjak, mondom én mindjárt ettől fogok hányni :D
De nekem még így a fóbiámmal együtt is szép élmény maradt a császár, és jövő nyár elején érkezik a 2.babánk szintén császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!