Mi a menete egy császármetszésnek, ha a kismama pánikbeteg?
Pszichiátriai kivizsgálás, ahol a terápia mellett megjavasolják a császármetszést. De! Én vigyáznék ezzel, nehogy utána elvegyék a babát... Enyhe pániknál nem császároznak, hisz ennyi erővel majdnem mindenkit lehetne, mert szinte mindenki fél a szüléstől.
Csakis akkor ha nagyon kutya a helyzet és látszik rajtad, hogy súlyos eset vagy.
Nem szeretnék, sőt... de ettől függetlenül hozhatja úgy a sors, hogy valamiért kell, még szülés közben is történhet olyan, ami miatt indokolt lehet. 🤷🏻♀️
Szülés felkészítő oktató videót néztem és akkor jutott eszembe, mi van ha műtét közben is elkap egy pánikroham, stb.
"Enyhe pániknál nem császároznak, hisz ennyi erővel majdnem mindenkit lehetne, mert szinte mindenki fél a szüléstől."
Én épp a csmtől félek inkább, csak is indokolt esetben fogadnám el, ha muszáj.😅
Hidd el csak indokoltan császároznak, ha nem készülsz direkt erre. :) Akkor meg fontosabb lesz, hogy rendben legyetek, mint az, hogy hogyan születik meg a baba.
Én nem vagyok pánikrohamos, de amikor 37. héten közölték, hogy nagyon nem jó a ctg eredményem és ebből lehet baba lesz, akkor én is kaptam majdnem egy kisebb pánikrohamot, szóval próbálj a végére azért valahogy készülgetni lélekben, mert érhetnek meglepetések. :)
Nem vagyok panikbeteg (kop kop) de a Sote - n nekem adtak előtte 1 frontint(elvileg minden császáros kap). A világ legnyugodtabb embere voltam aznap 😅
Szóval nem tudtam panikolni, ha akartam volna se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!