Szülésnél ti hogy tudtátok jól leszedni borotvával mindennap? Teljesen jó legyen mire szültök?
Sehogy, nem érdekelt.
A szülésznő leborotválta ott ahol az esetleges császármetszés vagy gátmetszés lenne.
Hidd el se téged se a szülésznőt nem fogja zavarni. Amikor a seggedet törölgeti meg a kakit, vért takarítják alólad a borotválás a legkevesebb.
Én csak rövidre vágtam egy kézitükör segítségével, de nem borotváltam. Senki nem szólt érte, nem is borotváltak. Mondjuk mindkettőnél megúsztam a vagdosást. Valószínűleg kórháztól is függ, a testvéremet ugyanott szült és őt sem borotválták.
Engem ez a téma nem izgatott, csak a hajmosás :). Újszülött mellett nem nagyon van rá ideje az embernek, jobb még szülés előtt.
Ha meg jóslóm se volt akkor meg valószínű egy ideig nem szülök ?
39 hét 5 nap
"De nem is mindenki kakik be.."
Ne legyenek illúzióid, 10-ből 9 nő bizony igen, csak ezt nem kötik az orrodra, te meg nem érzed.
Gyantáztattam, de épp nem volt "tükörsima" amikor szültem. Nem borotváltak 🤷🏼♀️. Senkit sem érdekelt
Szülés közben meg jön minden, nyilván ezt diszkréten intézik, gyors törlés és nem kommentálják. Nem érezni. Hacsak nincs beöntés és ezzel kimosva, akkor bizony jön ki. Ahogy pisi is, mert nyom mindent a baba és "kipréseli". Nincs ebben semmi, a szülésznőket sem izgatja a dolog, teljesen normális
Sosem borotváltam naponta. Szülés előtt is heti 1-2 alkalommal.
Aznap, mikor beindult, és vajúdtam, itthon zuhanyzás közben megoldottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!