Császármetszés után hány héttel szexeltetek? Orgazmus hüvelyi behatolás nélkül vagy anál szex már lehet?
Már nagyon ritkán jön csak egy kis folyás belőlem 7 héttel a császár után. A sebem már nem fáj, nem görcsölök, semmi. Már nagyon kívánjuk egymást a férjemmel.
Nem kioktatast kérek, hanem normális válaszokat.
13. Szerintem sem. Hacsak nem akar a kérdező maradandó sérülést..
Maradjatok az orálnál, neked pedig valami tiszta játékszer kívülről addig. Szerintem így kibírhatató.
Kérdés, hogy volt már előtte is anál vagy most kezdenetek először?
Mi az 5. Héten mar csináltuk análisan persze óvatosan. Pont a folyás miatt inkább oda.
Nekem se megy a hüvelyi.. sose ment.. bezzeg az anális orgazmus, az ment, pedig tökre örülnék, ha menne a hüvelyi, mert nekem is olyan aranyerem lett szülés után, hogy még most is alig múlik, pedig intimtornázok, meg rostdúsan eszem. A hüvelyi szex meg még picit kellemetlen, behatoláskor leginkább (11 hónapja szültem).
Amúgy gyermekágy alatt én is nagggggyon kívántam volna a szexet, és ez normális is, mert tombolnak benned a hormonok, utána ha kizárólagosan szoptatsz, akkor általában ez lejjebb hagy. Legalábbis nekem így volt, meg orvos is mondta, hogy ez normális így.
Na de szerintem ha még van egy kis folyás, inkább várd ki az orvosi vizsgálatot, addig meg 69 és társai. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!