Császármetszés után hány héttel szexeltetek? Orgazmus hüvelyi behatolás nélkül vagy anál szex már lehet?
Figyelt kérdés
Már nagyon ritkán jön csak egy kis folyás belőlem 7 héttel a császár után. A sebem már nem fáj, nem görcsölök, semmi. Már nagyon kívánjuk egymást a férjemmel.
Nem kioktatast kérek, hanem normális válaszokat.
2023. dec. 10. 15:22
1/18 anonim válasza:
Elvileg a 6 hetes kontroll után szabad a pálya, ha az orvos leokézta. De én mindig 6 hét 0 napnál húztam meg a határt, utána együtt voltunk akkor is, ha csak 2-3 nap múlva volt időpontom az orvoshoz. Nem volt egyszer sem baj belőle, pedig nekem 6-10 hétig még volt nagyon minimális vérzésem.
3/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Nem fájt az első szex?
2023. dec. 10. 15:33
4/18 A kérdező kommentje:
2 ünnep közöttre kaptam csak időpontot,azért is írtam ki a kérdést, ki hogy volt császár után. Papíromra csak annyit írt, hogy 6 hétig nem lehet szex.
2023. dec. 10. 15:36
5/18 anonim válasza:
#1 vagyok, én kicsit túlregenerálódtam, úgyhogy nagyon szűk voltam. Amiatt egy pár percig kellemetlen volt, de nem siettünk, nem volt rossz élmény. Pedig féltem tőle eléggé. Kb 2 hónap után volt olyan, mint régen.
6/18 anonim válasza:
Akkor szabad,mikor az orvos megvizsgált,és azt mondta,hogy oké.Addig én nem reszkíroznék.Mellesleg ha bármi folyik még odalent, akkor tuti biztos,hogy nem gyógyultál még be teljesen odabent,és gusztustalan is a dolog.Várd ki a kontrollt.
7/18 anonim válasza:
Ha már nem vérzel, akkor nincs fertőzésveszély. Nyugodtan szexelhetsz.
8/18 anonim válasza:
Majd ha az orvos zöldutat ad.. 🙄
9/18 anonim válasza:
7!
Honnan veszel ekkora baromságot?
Kérdező még véletlenül se hallgass rá.
Majd ha a doki is rábólint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!