Szülés utáni első 6 hétben csak a behatolás tilos vagy az orgazmus sem ajánlott?
Figyelt kérdés
Egyéb módon szerezhet nekem örömet a férjem vagy ajánlott ilyenkor minden ilyesmit kerülni?2021. okt. 19. 18:17
1/10 anonim válasza:
Behatolás és az orális nem ajánlott
Orgazmussal nincs gond
2/10 anonim válasza:
Hát 6 hét azért nem a világ. Komolyan mondom
3/10 anonim válasza:
Az orgazmus jó is, gyorsabban húzódik össze a méhed. 🤣
4/10 anonim válasza:
Minden elismerésem azoknak a nőtársaimnak, akiknek az első hetekben van kapacitása szexre gondolni, de tényleg.
Amúgy az orgazmussal nincs gond, de bármilyen behatolósdi (ujjazás is!) fertőzésveszélyes, amíg nyitva a méhszáj.
5/10 anonim válasza:
Komolyan, jelentkezzen már, akinek volt kedve szexelni abban a 6 hétben.
6/10 anonim válasza:
Nekem volt, alig bírtuk ki a 6 hetet :) mondom ezt úgy, hogy nem egy éjszakát sírtam végig ölemben ringatva a hasfájós fiamat. De este mikor végre elaludt arra az 1-2 órára mondjuk 10-11 körül simán lett volna lehetőségünk és kedvünk is együtt lenni ha lehetett volna (testileg még azért nem voltam rendben meg kivártuk a 6hetet de kedvem energiám lett volna :))
7/10 anonim válasza:
🙌🏻 A falat kapartam a 2. héten mind a 4x.
8/10 A kérdező kommentje:
Első babánál nemhogy 6 hétig, de hónapokig gondolni se bírtam rá. Második után minden könnyebben megy...
2021. okt. 20. 00:59
9/10 anonim válasza:
5
Nekem is lett volna, bár 8 hét után voltunk mind2 alkalommal.
Előtte csak egyebek csiklószinten csak ( gátmetszésem volt sajnos)
De csak 3 hétig volt vérzésem.
Babák meg elég rendben voltak, az alvásmegvonást is jól tűröm. ( 4 éve nem aludtam át éjjelt)
10/10 anonim válasza:
De irigy vagyok! 😆 nekem a gátmetszés plusz vérzés plusz brutális aranyér plusz fáradtság plusz hormonok miatt nem tudtam gondolni se rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!