Szülés után 1 héttel szex szabad? ti se tudtatok? vagy nem tudtok tovább várni?
A férfinak szabad. Más kérdés, hogy az asszony mit szól hozzá 🤷♀️
Nyilván tudtuk, hogy 6 hétig nem szabad, és természetesen ki tudtuk várni, mert nem agyatlan ösztönlények vagyunk.
Persze. Kipreseltem magambol egy 4 kilos gyereket, gatmetszessel, repedessel,millio varrassal, de ugyebar meg boven urult belolem a lochia is.
En is alig vartam szules utan 1 hettel, hogy szexelhessek 🤣🤣🤣
Szinte megorultem, hogy kibirjam a 6 hetet!!!
Persze hogy lehet. Behatolás nélkül bármit. Vagy felőlem mehet a hátsó lyukba is. Akárhogy kívántam a férjem
1. 6 hétig véreztem
2. Örültem hogy élek
3. Kielégíttem másképp a férjem.
Aki 6 hetet nem tud várni, az menjen az állatok közé élni, mert csak ők nem tudnak várni...
Amúgy ha kell még a mehed, akkor meg véletlen se tegye be, ha csak nem akarsz fertőzést, és a legrosszabb esetben méheltavolitast.
Mi lenne veletek a mi helyünkben, a terhesség 6. hete óta el voltam tiltva az orgazmustól is, a 18. héten kaptam engedélyt rá, de a gyógyszerek miatt most sem kényelmes...
Fertőzésveszélyes, hiszen egy nagyobb tenyérnyi seb van a méhlepény helyén, a méhed még össze sem húzódott rendesen, gyanítom, hogy vérzel is... Ne.
Tegyük fel nem tudtam volna róla, hogy 6 hétig tilos.
Biztos velem volt a baj, de ülni nem tudtam két hétig a gátmetszés-aranyér párostól, majd belepusztultam, olyan fáradt voltam az alváshiánytól, és úgy ömlött belőlem az a büdös, véres lochia, hogy örültem, ha nem kenek össze semmit betét cserénél. Nem tudom mások, hogy vannak bekötve, de költői túlzással előbb fizettem volna egy prostit a férjemnek, minthogy engem ott bármilyen szinten is lásson/hozzám érjen.
Az 5-ös válaszolóval értek egyet,bár én nem véreztem ennyire,de még 2 hónap múlva is a hideg kirázott hogy oda bemenjen bármi,mert annyira szétszakadtam.
Kérdező,te nyugodtan szexeljél,nincs azzal semmi baj,ha kiveszik a méhed, mert az ilyen ösztönlények ne is szaporodjanak tovább, ez is sok volt.Bocs ,de hihetetlen,milyen emberek vannak.
Ülni is alig tudtam!
Csinálj amit akarsz, de nem véletlenül nem szabad 6 hétig.
Mi majd' 2 hónap után voltunk először együtt, nekem 0 libidóm volt 1 évig, enegriánk sem volt, az alvás sokkal többet érz mindkettőnknek, pláne hogy arra is alig volt lehetőségünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!