Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40 hetesen baj, ha nem illeszk...

40 hetesen baj, ha nem illeszkedett be a feje?

Figyelt kérdés

Fejvégű már régóta.

De ma NST-n megijesztettek, hogy még nincs annyira lent a feje, nem illeszkedett..

Ez baj?

2023. nov. 20. 16:18
 1/3 Bogica0616 ***** válasza:
91%
Nem feltétlen baj. Az én orvosom viszont abban hitt, ha nem indul be a folyamat és nem illeszkedik be a baba feje annak oka van. Császár lett az én esetemben, az előző császár heg kezdett szétnyílni és volt pár csúnya össze növésem. Szóval jó, hogy nem indult be.
2023. nov. 20. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
93%

Én ugyan 39+6 napon szültem, de az én babám feje sem volt beilleszkedve végig, a hasam sem szállt le, és az ultrahangon is látszott, hogy magasan van.

Minden probléma nélkül, spontán született, elfolyt a magzatviz és rá 10orara már meg is született.

2023. nov. 20. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem már beindult szülésnél is magasan volt a babáim feje mindkétszer. Semmi gond nem volt, természetes úton születtek. 🙂
2023. nov. 22. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!