Honnan lehet tudni, hogy ez még gyermekágyi vérzés vagy megjött?
Az orvos nekem azt mondta 6 hetes kontrollon, hogy az elkövetkező időszakban minden normális lesz. Az is, ha van vérzés, akkor is, ha nem. Ha 1-2 napig, ha 1 hétig, minden.
Amíg nem ismétlődik ciklikusan, addig nem tudhatod, ez mi volt. Mindenesetre védekezz.
Ha elmész dokihoz.
Mashonnan nem nagyon.
Dokihoz pont a vérzés miatt nem akarok még. Az előző szülés után is a 10. hétig véreztem (de akkor gyengébben), és azt mondta az orvos, hogy akkor jöjjek kontrollra, ha már nem vérzek, de legkésőbb a 10. héten.
Köszi a válaszokat! :)
Akkor én a helyedben orvost váltanék.
A kontrollt akkor is megcsinálják, ha vérzel. Felesleges ezzel a 10.hétig várni. Mind a 2 szülésem utáni kontrollra úgy mentem, hogy véreztem.
Az, hogy ez mensi-e, vagy a gyerekágy, senki nem tudja. Max a doki. Ha volt már peteéresed, akkor mensi, ha nem, akkor még a gyerekágy. Ezt meg ugye nem tudni.
Valakinek 10hétig is eltarthat. Nekem pl elsőnél a 8.héten múlt el teljesen, masidiknál a 6.héten, de ott a kontrollon látta a doki a peteérést, mondta hogy napok mulva meg fog jönni. Így is lett. Pedig még tartott a gyerekágyi minimálisan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!