Hogy zajlik egy szülés indítás?
Kórháza válogatja?
Mikor fektetnek be? Előtte napokkal, vagy elég aznap bemenni?
Most vagyok 40+5 napon.
Még nem volt róla szó, de kíváncsi vagyok.
1.!
Köszönöm a válaszod.
Hányadik szülésed volt?
Van összehasonlítási alapod egy magától beindult szüléssel?
2.
Az első magzatvíz szivárgással indult. Kb 7kor kötötték be az oxit, 8kor volt burokrepesztés.
Mindenkitől azt hallottam, hogy a 2. szülés gyorsabb, de jobban fáj, nálam is így volt, de hogy ez ez miatt vagy az indítás miatt sosem derül ki. Az elsővel is kaptam az oxitocint, fájdalomcsillapításra nem volt lehetőség, az indítottat pedig teljesen végig kellett feküdnöm, úgyhogy ez miatt is rosszabb volt
Szia, nekem GDM miatt indították (volna). Előző este kellett bemenni, méhszáj érlelő ballont kaptam volna, de már 3 ujjra nyitva voltam, így nem kaptam.
Másnap azért burokrepesztés...
Budapest
Nekem be kellett feküdni másnap kaptam méhszáj érlelő zselét olyan 11 felé. Este hat körül már éreztem ilyen mensi szerű enyhe görcsöket. Szépen lefeküdtem aludni majd hajnali egytől indult a buli addig feküdtem számoltam a fájásokat aztán olyan három körül jeleztem hogy szerintem indul a buli majd elment a nyakdugo a magzatvíz és fél kilencre reggel lett meg a fiam. Én nekem nem volt negatív az indítás viszont maga az hogy ott kellett vajúdnom az éjszaka közepén és nem sokszor nyitották rám az ajtót az annyira nem volt jó érzés...
Remélem a következő baba magától megindul és elég lesz az utolsó pillanatban bemenni a kórházba majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!