Amikor az orvosnak kényelmes. Lehet megkövezni, de sajnos én így jártam. Az orvos még nem túl burkoltan közölte is utána.
2023. okt. 6. 10:14
2/29 anonim válasza:
Pl. ha veszélyes helyzet van, veszélyben a baba.
2023. okt. 6. 10:19
3/29 anonim válasza:
Ha az első császár volt, jó eséllyel a többi is, de nem törvényszerű. Akkor van rá szükség, ha nem megy a hüvelyi szülés, vagy a babát veszélyezeti.
#1: és egyetlen orvos alapján általánosítasz. Bravó.
2023. okt. 6. 10:22
4/29 anonim válasza:
Korábbi műtétek, nőgyógyászati problémák miatt is lehet.
2023. okt. 6. 10:24
5/29 anonim válasza:
#1-nek részben igaza van. Általában azonban gyenge méh összehúzódás, anatómiai okok (szűk szülőcsatorna), erős elhízottság ill. a magzatot veszélyeztető egyéb esetekben.
2023. okt. 6. 10:24
6/29 anonim válasza:
Mondjuk el lehet gondolkozni mitől lenne kényelmesebb előkészíteni a műtőt, katétert stb, eszközök stb stb,felvágni,varrni,mint levezényelni a szülést. Semmitől,szerintem pont hogy macerásabb, főleg ha már aznap az a 10. 1#-esnek
2023. okt. 6. 10:33
7/29 anonim válasza:
Korábbi műtétek? Hasfalsérv műtét lehet indok?
2023. okt. 6. 10:34
8/29 anonim válasza:
Nálam leesett a szívhang minden fájásnál.
2023. okt. 6. 10:34
9/29 anonim válasza:
Nyilván mennyivel kényelmesebb műteni, mint óránként egyszer ránézni a vajúdóra, meg a kitolasra beesni. Max a hálapénzes rendszerben, az ügyeletiben egyáltalán nem.
A második szülésemen konkrétan orvos sem volt, csak bőven utána nézték meg, hogy kell e egyáltalán bármit varrni. Mivel nem kellett, a három órás szülésemen összesen nem volt ott 15 percnél többet orvos. Ennél nincs kényelmesebb.
2023. okt. 6. 10:54
10/29 anonim válasza:
Nyugat Europa, USA, Canada, Ausztralia- ha az anya ugy szeretne, a no dont, hogy szeretne szulni.
Egyertelmuen csaszart kertem, mert a babara nezve biztonsagosabb. ( nem veletlen nem kockaztatnak a lombikosok, ott eleve csaszar, ha mar odaig eljutottak )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!