Mikor múlt el első császármetszésnél ez a borzasztó fájdalom?
2 hét múlva már kint toltam a babakocsit. 2 hétig volt borzalmas. Kitartást és ne hagyd el magad!
Én elég sokat próbáltam mozogni azért ett ilyen gyors a gyógyulásom nemcsak egyedül fürödtem de főztem is, macskát takarítottam sörörtem, felmostam, a fiam egyedül látam el stb... Napról napra könnyebb.
Az első nap kegyetlen.
De másnap már sokkal könnyebb volt.
1 hét után otthon már simán fel le ültem a wcre, és mentem vásárolni stb stb
Az első felállást én sem kívántam az ellenségemnek se🙈😅 de másnap tényleg könnyebb
Hú hát még a másnap is nagyon rossz. Wc leülök. Próbálok jönni menni. Bár a zuhanyzás ne tudom egyedül hogyan fog menni.
Sok vér is jön. Az meddig tart?
Én 3 napig a zuhanyzóba állva pisiltem😅 a vérzés nekem kB 1 hétig tartott.
Cicamosdás volt 3 napig, otthon meg segített a párom. De mire haza kerültem a 4.napon már nem volt erős fájdalmam
Változó. Az első császáromnál már idehaza hozzám futott a nagyobbik, megnyomta a rettentően érzékeny mellem, ettől hátrahőköltem, és meghúztama sebem, és utána 5 percig bőgtem a padlón fekve...
A második császárnál pedig már 3-4 nap után semmit nem éreztem igazából. Lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!