Szükségem lenne pár biztató szóra, kérlek öntsetek belém lelket. Holnap töltöm a 39. hetemet, és a férjem ma 38.5 fokos lázzal jött haza munkahelyéről. Alakulhat ez még?
Természetesen apás szülést szerettünk volna. Tartok tőle, ez így kivitelezhetetlen.
Ráadásul szülés után a kórházi tartózkodásunk alatt ő lenne itthon a két éves lányunkkal (szülés ideje alatt a nagyszülők).
Félek, az egész család lebetegszik.
Először is, NYUGALOM. Próbáld elkülöníteni magad a férjedtől amennyire csak lehet. Ha a férjed nem tud ott lenni veled, akkor majd ott lesz az anyukád, legjobb barátnőd. De hidd el, egyedül is elég erős vagy, meg tudod csinálni.
Milyen tünetei vannak a férjednek a lázon kívül?
Köszönöm a biztatást.
A háziorvos sem tudta biztosan, a torka és a tüdeje is tiszta.
A láz mellett szédülés és izomfájdalom van egyenlőre.
Valószínűleg valami vírusos eredetű, aminek még nagyon az elején van, ezt mondta neki a doki.
Kislányom is a 39. héten született, bár tudom, nem feltétlenül releváns.
Rengeteget jóslózok, tegnap már egy órán át szabályos 10 percesek voltak, de aztán végül belealudtam, úgyhogy elmúlt.
mi lett végül?
megszültél már?
Sziasztok!
Szeptember 21-én megszületett a kisfiam. Végül bent tudott lenni a férjem, az a pár nap elég volt ahhoz, hogy jobban legyen. A kislányom és én nem kaptuk el szerencsére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!