Milyen táplálékkiegészítőket szedtetek mielőtt egészséges babátok született?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 20:18
1/11 anonim válasza:
Folsavat és E-vitamint szedtem pár hónappal a teherbeesés előtt. Teherbeesés után nem szedtem semmit, egészséges babánk született.
2/11 anonim válasza:
Egyedül sima DM saját márkás magnéziumot. Az terhesség alatt és után is szedtem, szedem.
3/11 anonim válasza:
k2+d3 forte, szelén, jód, cink, kolin, folát, q10, magnézium biszglicinát, c vitamin, halolaj
Előtte, közben, utána is ezeket szedtem.
4/11 anonim válasza:
Csak folsavat.
Csináltass vérképet, ha valamiből hiányod van, akkor pótold. De egyébként tök felesleges folsavan kívül bármivel tömni magad, ha nincs is hiányod.
Terhesség alatt persze már érdemes kiegészíteni egy magzatvédő vitaminnal.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok.
Folát, vagy folsa? mindegy?
2023. aug. 30. 21:06
6/11 anonim válasza:
Terhesvitamint nem, csak külön vitaminokat: folsav, E-, C-, D3-vitamin, B komplex, Omega3, magnézium.
7/11 anonim válasza:
Folsavat és orvosi utasításra vasat szedtem.
8/11 anonim válasza:
Metil-folát a legjobban hasznosuló formája Kérdező.
Első baba előtt Biotech USA multivitamin for womant és omega 3-at szedtem.
Második baba előtt ladeevit-et, omega 3-at, Q10-t, mio-inozitolt.
9/11 anonim válasza:
Semmit.
Alapvetoen egeszsegesen taplalkozom igy felesleges lett volna. Naeg figyelek arra mit kivan a szervezetem.
10/11 anonim válasza:
Soha, semmit. A terhesvitaminok egy jó üzlet. Nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!