Ez még valószínűleg jósló fájás lesz. Érdemes megpróbálni , hogy melegvizes zuhanyra elmúlik-e. Ha igen, akkor még nem a szülés indult be.
Van akinek már nagyon korán jelentkeznek, van, akinek csak a várandósság végén.
Valószínűleg helyezkedik a kicsi, készül a születésre.
Ha vérzés, vagy bármilyen rendellenesség van, menjetek kórházba.
2023. aug. 27. 11:11
2/7 anonim válasza:
3-4 héten belül meg fog születni.
2023. aug. 27. 11:21
3/7 anonim válasza:
37+6 hetes terhes vagyok, úgyhogy együtt tudok érezni. Nekem is fáj már mindenhol, néha nagyon erősen, sokat keményedek, görcsölök, feszegeti a baba a méhszájam a kis fejével, de még mindig teljesen zárt vagyok az orvos szerint (3 napja nézett). Úgyhogy ez még nem feltétlen jelent tágulást, a legtöbb első babás kismama a szülés beindulásáig zárt marad. Csak nagy a baba, és ezer ideget nyomkod, ha csak csuklik egyet. Lehetnek már jóslófájások is. Ezek mind normálisak és sajnos nem szűkítik le a szülés várható idejét még annyira sem, hogy 40. hét előtt vagy után fog születni. A legtöbb baba amúgy a 39./40. héten születik, úgyhogy jó eséllyel még egy másfél hetet ki kell bírnia. Kitartást!
2023. aug. 27. 11:27
4/7 anonim válasza:
Lehet ma, lehet túlhordja 🤷🏼♀️. Igazából ezek semmit sem jelentenek. Van aki hetekig szenved, folyamatosan jósló fájásokkal.
2023. aug. 27. 11:32
5/7 anonim válasza:
Nagyon hasonló stílusban voltak az elmúlt hetekben furcsa apukás kérdések. Valakinek ez a fétise?
2023. aug. 27. 11:58
6/7 anonim válasza:
Sajnos ez semmit nem jelent. Az, hogy itt faj, ott faj, vannak joslok, termeszetes.
De ebbol kovetkeztetni a szules idejere, nem lehet.
2023. aug. 27. 12:18
7/7 anonim válasza:
36 hetesen annyira fájt hogy alig tudtam konkrétan járni is. Azt hittem végem. Pont aznap mentem dokihoz, azt mondta azért fáj ennyire ott is mert a baba feje nagyon lent van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!