Császárosok, ahol 1 éven belül lettetek újra várandósak hogy zajlott a terhességetek?
Én császár után fogamzasgatló és szoptatás mellett estem teherbe, mikor 8 hónapos terhes voltam. Kis korkülönbséggel akartunk gyerekeket, de nem ennyire.
Az orvosok iszonyúan lecsesztek már a terhesgondozás alatt.
Végül a 2.szülésnél, vagyis császárnál ki kellett szedni az egész méhemet. Olyan szinten szétrepedt, majdnem ottmaradtam a vérvesztéstől.
Szerintem tok hasznos valaszt irtam...
Jobban jartam az abortusszal mint h kiazedjek a mehem...
Mert ez is opcio ahogy az is belao verzesed lesz es belehalsz vagy szetreped a mehed es a gyerek hal bele meg aehed is banja. De a depresszio is wleg sulyos dolog szal ugy valani gyereket???
1 even belul legoptimalisabb ha nem esel teherbe. Ja igen es megtartod mahy a kockazat. Lasd fentebb.
A családban van, akinek a 2 gyerek között 365 nap van, mindkettőt császárral szülte. Öt is okkal le is cseszték, hogy bele e akar halni...
Szerencsére nem lett gond, a 37-38.heten született a baba, mert már extrém vizesedett az anyuka, de amúgy nem lett semmi gond.
De lehetett volna, a kockázat nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!