Terhességem 39 plusz 3napjában járok, szedhetem- e szülés beindítás céljából a Cimicifugából, Pulsatillából illetve Caulophyllumból a CH30-as verziót? Nőgyógyász javasolta viszont nem mondta hogy sok fajta van úgy tudom a Ch30-as erős, ez gond lehet?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 18:01
1/16 anonim válasza:
Mi az, hogy eros? Homeopatia, azaz valodi hatoanyag ezekben a szerekben nincs.
Attol mukodik, ha hiszel benne max.
2/16 A kérdező kommentje:
Patikában mondták hogy biztos a Ch30ast kérem e mert az erős
2023. márc. 6. 18:18
3/16 anonim válasza:
Hogyhogy kell ilyeneket szedned? (Nem kötekvésből, csak én is most vagyok 39 hetes és lehet nekem is jól jönne ha nincs egyéni indoka)
4/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretném túl hordani , és az orvosom ezt javasolta, illetve Séta, csípős ételek, szex. Ezek nem váltak be
2023. márc. 6. 18:23
5/16 anonim válasza:
3. Dehogy kell. El ne hidd, hogy normális orvos bármikor is olyat javasol, hogy szülés beindításához keress javasasszonyt meg igyál gyógyfüveket :D
6/16 anonim válasza:
Nem kell szedni, de lehet, ha hiszel benne, talan mukodik is. Amugy ez nem gyogyszer, artani nem art.
Barkinek hozzaferheto, homeopatias szereket arulo patikaban kaphatoak vagy neten lehet rendelni gondolom.
7/16 anonim válasza:
4. "Ezek nem váltak be"
Talán mert még csak 39+3 vagy?!?!?!🤦🤦
Értem én, hogy nem szeretnéd túlhordani. A babádnak viszont több esze van, ő nem szeretne idő előtt megszületni. És milyen igaza van!
8/16 anonim válasza:
Nekem a betöltött 37. héttől “kellett” szedni, de nem tudom, ért-e valamit. 39+1-re szültem
10/16 anonim válasza:
Ennyi erővel akár sárkányfüvet és nyúlfülfőzezet is ihatnál, kb pont annyit ér,mint a homeopátia. A homeopátia egy nagy humbuk, gyakorlatilag tiszta víz. Több tizezerszeres higitasban van benne hatóanyag, illetve volt. Nyugodtan szedheted. Keress rá Novák Hunor videójára, ahol túladagolja a homeós nyugtatót,amibe elvileg bele kellett volna halnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!