Hogyan fog történni a szülés beindítása?
Nem beszéltetek róla?
Van ahol oxyval kezdenek, de a legtöbb helyen prosztaglandin zselét tesznek fel a méhszájhoz ( spermium ugyanezt tartalmazza, ha kész rá a baba emiatt mondják, hogY a szex segíthet elindîtani, korábban mind az mesterséges indítás mind a szex sikertelen lesz)
Ez ha nem is indítja be, puhítja a méhszájat. Tesznek fell egy felpumpált ballont és elvileg tágít, van akinek elég ennyi van akinek innen kezdik el az oxyt adni..
Nekem sem mondott róla egy árva szót sem az orvos :/
Nálam: papírmunka->beöntés->zuhany->ágyra fel oxi be->1,5 óra múlva burokrepesztés->2,5 óra múlva kint volt.
Végig feküdnöm kellett :S
Nekem burokrepesztés, majd mivel nem tágultam oxitocin.
7óra alatt lett meg a repesztéstől számítva a fiam, de egy pokol volt az oxi miatt
Ballont kaptam este 10 felé, görcsöltem egész éjjel. Másnap kora délután szülőszoba, ballon ki, burokrepesztés, várakozás, semmi, úgyhogy oxi és 8 óra múlva természetes úton született meg a babánk, de brutális volt...
Mai fejjel még kibuliztam volna, hogy adjunk neki pár napot, hátha elindul mégis magától.
Aznap 5 indított szülést vezettek le, nekem szurkoltak végig, hogy legalább én legyek az, akinek nem császár lesz a vége. A másik 4 kismamának az lett. Fura, de engem motivált ez. Cserébe viszont olyan kézzel tágításokat kaptam, hogy azóta sem tudom feldolgozni kb. Ha nem indokolt, szerintem egyik kórházban sem császároznak, ettől ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!