Hogyan fog történni a szülés beindítása?
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 02:09
11/15 anonim válasza:
Na mostanra én is pánikba estem... Én császárral fogok szülni, de irtózatosan félek.
12/15 anonim válasza:
Mikor indítanak, indítottak titeket?
Nekem a dokim azt mondta 50% az indítás után a császár…
( fejben készüljek erre az opcióra is, de hogy oka van, ha nem jön)
Végül spontán jött nekem, de 41+4 indított volna csak.l
Egyébkênt rövid volt a köldökzsinór, éppen csak meg tudtam szülni segítséggel.
13/15 anonim válasza:
Sajnos nem a kérdésre válaszolnék mert most fogok szülni nemsokára.37hetes vagyok. Ha esetleg túlviszem és indítani kellene, akiket indítottak ti megrepedtetek vagy végeztek gátmetszést? Ez esetben ha indított szülés van nem nagyobb az esély a gátmetszésre?
14/15 anonim válasza:
4es vagyok, mire pontozott le valaki ? Konkrét esetet írtam le, nála úgy volt. Azóta én is szültem, nekem csak oxitocin volt kötve és repesztett burkot..
15/15 anonim válasza:
13, nekem volt gátmetszés, de ne félj tőle, jobb, egy irányított és kontrollált helyre készült apró vágás, mintha repkedne, mert nem lehet tudni hol és mekkorát fog, sajnos olvastam durva eseteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!