Terhességem 39 plusz 3napjában járok, szedhetem- e szülés beindítás céljából a Cimicifugából, Pulsatillából illetve Caulophyllumból a CH30-as verziót? Nőgyógyász javasolta viszont nem mondta hogy sok fajta van úgy tudom a Ch30-as erős, ez gond lehet?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 18:01
11/16 anonim válasza:
Túlhordás 42 hét után van. Feltételezem, arra gondolsz, hogy nem szeretnéd túllépni a terminust, de ez olyan dolog, hogy más meg nem szeretne 36+1-re szülni, de akkor is ez van. Normális orvos tisztában van vele, hogy a baba akkor jön, amikor készen áll rá. Ha 41 hetesen, akkor akkor. Nem tudom, te milyen orvoshoz jársz, de imádkoznék, hogy ne szüljek nála, ha ilyen hülye javaslatai vannak.
12/16 anonim válasza:
Az ilyen orvost és gyógyszerészt kell bepanaszolnoli kuruzslásért. Gondolod, hogy pár cukor golyócska bármi hatással van rád?
13/16 anonim válasza:
Amikor a hibbant orvos találkozik a buggyant kismamával...
14/16 anonim válasza:
Nagy az isten állatkertje. Mindennel így fogod presszionálni, ha már megszületni sem hagysz időt neki?
15/16 anonim válasza:
Még bőven van időd.Tornázz, vegyél gimnasztikai labdát azon gyakorlatozz az dolgoztatja a méhszájat.39.hét nem a kiírt dátumod ergó persze hogy nem szülsz mert nincs még itt az ideje. Sétálj többet, takarits, aktívkodj többet.
16/16 anonim válasza:
Ja, bocsi most látom, hogy nem mostani a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!