Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terhességem 39 plusz 3napjában...

Terhességem 39 plusz 3napjában járok, szedhetem- e szülés beindítás céljából a Cimicifugából, Pulsatillából illetve Caulophyllumból a CH30-as verziót? Nőgyógyász javasolta viszont nem mondta hogy sok fajta van úgy tudom a Ch30-as erős, ez gond lehet?

Figyelt kérdés

2023. márc. 6. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Túlhordás 42 hét után van. Feltételezem, arra gondolsz, hogy nem szeretnéd túllépni a terminust, de ez olyan dolog, hogy más meg nem szeretne 36+1-re szülni, de akkor is ez van. Normális orvos tisztában van vele, hogy a baba akkor jön, amikor készen áll rá. Ha 41 hetesen, akkor akkor. Nem tudom, te milyen orvoshoz jársz, de imádkoznék, hogy ne szüljek nála, ha ilyen hülye javaslatai vannak.
2023. márc. 6. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyen orvost és gyógyszerészt kell bepanaszolnoli kuruzslásért. Gondolod, hogy pár cukor golyócska bármi hatással van rád?
2023. márc. 6. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Amikor a hibbant orvos találkozik a buggyant kismamával...
2023. márc. 6. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Nagy az isten állatkertje. Mindennel így fogod presszionálni, ha már megszületni sem hagysz időt neki?
2023. márc. 7. 07:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Még bőven van időd.Tornázz, vegyél gimnasztikai labdát azon gyakorlatozz az dolgoztatja a méhszájat.39.hét nem a kiírt dátumod ergó persze hogy nem szülsz mert nincs még itt az ideje. Sétálj többet, takarits, aktívkodj többet.
2024. jan. 6. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi most látom, hogy nem mostani a kérdés.

2024. jan. 6. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!