Olyan van, hogy két császárt követően, ha pl gond van a heggel, dönthet úgy az orvos, hogy nem ajánlja a 3. terhességet?
Nekem a második császárom fenyegető hegszétválás miatt lett. Aztán felnyítás után derült ki, hogy mindenem mindennel összenőtt, letapadt, a vastagbelem megcsavarodott. Lényeg a lényeg, jó nagy katyvasz volt odabenn. 2 órát műtöttek.
A saját orvosom vitte végig mind a három terhesgondozásomat, de a 3.császáromat már nem a saját orvosom végezte. Az első kérdése a császárt végző fiatal orvosnak rögtön az volt ahogy meghallotta a 3. császárt, hogy lesz e elköttetés is, mire mondtam, hogy nem. Ő nemes egyszerűen közölte az előzmények miatt, ha úgy találja elfog kötni. Én meg közöltem, hogy nem egyezem bele, ha fejre áll sem.
Nem szeretnénk 4.gyermeket, de úgy gondolom a saját testemről én szeretnék dönteni, ha ott nem az életem múlik rajta, ne egy vadidegen - akit aznap láttam először- akarja eldönteni helyettem.
Haza indulás előtt a kontrollon ismét ezzel "zaklatott" az orvos, hogy bármikor elköttethetem magam, ha szeretném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!