Első babás anyukák, ti is féltetek nagyon a szüléstől? Normális hogy ennyire be vagyok ijedve?
Figyelt kérdés
Nem csak a fájdalomtól,hanem hogy minden rendben menjen.2023. aug. 11. 16:57
2/12 anonim válasza:
A másodiktól is. Csak épségben legyen kinn, ez volt a cél.
3/12 anonim válasza:
Én nem féltem. Valahogy ki kell jönnie 🤷 Ezzel a tudattal is vágtam bele. Mondjuk azért imádkoztam hogy ne császár legyen de nem jött be
4/12 anonim válasza:
Nézd, nyilván mindenki fél kicsit, igen.
5/12 anonim válasza:
Én nem igazán féltem. Vártam, hogy túl legyünk rajta, semmi rosszra nem gondoltam. Aztán idő sem volt annyira izgulni, mert kereken 38 hétre született pár óra alatt .
6/12 anonim válasza:
Annyira nem féltem. Úgy voltam vele, hogy egy napot úgyis túlélek. De sajnos komplikációk lettek. Ha másodjára lennék terhes tuti végig ezen rettegnék :(
7/12 anonim válasza:
Nagyon feltem es azt gondoltam, hogy felkeszultem a legrosszabbra.
Hat nem, a szulesem meg annal is rosszabb volt. Igy, hogy most a masodikkal vagyok terhes, mar nem felek, hanem RETTEGEK, mert tudom, hogy mi var(hat) ram 😂😂😂
8/12 anonim válasza:
Az elsővel egyáltalán nem féltem, a másodikkal rettegtem mert tudtam mi lesz. Ennek ellenére simán bármikor újra kezdeném.
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem féltem, mert nem tudtam, mire számítsak, úgy voltam vele, hogy napi szinten több millióan megcsinálják már évezredek óta.
Hát, most várom a másodikat, mostmár sajnos félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!