Első baba. Lehet hamarosan szülök? Mikor indúljak a kórházba?
Ma éjjel kb 3-6 ig elég sokszor keményedett a hasam, fájt, nyilalt a derekam, aludni nem nagyon tudtam.Figyelgettem az órát, de nem volt olyan rendszeres.6kor kérdezte férjem maradjon-e itthon, mondtam, hogy ne, mert azért gondolom be kell állnia valamennyire, ha szülök, akkor majd szólok, hogy jöjjön(amúgy szüleim is közel vannak, ők is el tudnak vinni)
Azóta fél 9 körül, fél 10 körül, meg most volt egy "durvább" fájás, vagy összehúzódás...csak a derekam nyilal, meg keményedik a hasam.
Akkor most mivan?Nem mentek be, mert egy pár hete már vanak jóslóim, csak ez picit intenzívebbnek tűnt...ha nem rendszereződik nagyjából, akkor még "ráérek"?
Azt sem akarom, hogy bemegyek a kórházba, aztán benttartanak a biztonság kedvéért....meg a doki azt mondta akkor menjek, ha 10 perces fájásaim vannak, vagy elfolyik a víz.
Bocsi, lehet tök egyértelmű hogy még nem kell mennem, de első baba és tökre nem tudom mire számítsak...amúgy kedden kell mennem nst-re, gondoltam akkor majd megyek nőgyógyászhoz is.
Ja és lehet hülyeség, de a haskeményedés nem árt a babának ugye?Amúgy mocorog:)
39hetes vagyok
Nem, itt szundikál mellettem, már elmúlt egy éves. :o)
Szerintem ez jól ki van találva! Ha szivárogtam is, akkor is biztos, hogy valahol felül repedhetett meg, mert hát nem tudott "kizúdulni", és így gondolom fertőződni sem.
HA alul szivárog, akkor úgy tudom egyre több és több jön, de pánikolni akkor sem kell, csak szép lassan összekészülni és bemenni...
Igazán szép szülést Neked, és pihenj, amennyi belefér, hogy legyen energiád. HA meg érzed, hogy indul, dobj be egy kis csokit (persze csak ha kívánod), de az jól felturbózza az embert.
Ami eszembe jutott még: egy fél pohár vörösbort ha megiszol, és lepihensz, az segít ellazulni és a jóslókat is megfékezi, ezt is szülésznőm javasolta, és be is jött. :o)
Tényleg pihenj, mert kell majd az energia!
Gyönyörű szülést kívánok!
köszönöm szépen, igazán kedves vagy!:)
a vörösbort meg kipróbálom, most hogy írod, eszembe jutott, hogy hallottam már máshonnan is:)
amúgy nem lenne rossz, ha még bent maradna jövő hétig, mert öcsém épp bárányhimlős, és egy csomót találkoztunk vele a lappangási időben....én, meg férjem, meg az egész család átesett már rajta, szóval a pici tőlem nem kaphatja el, de addig nem nagyon jöhetnének se a kórházba, se hozzánk látogatni, míg fertőz...ez kb keddig tart, azt mondta a doki.És hát anyumra nagy szükségem lesz mikor kijövünk a kórházból, ezért remélem húzom még pár napig:)
és ha nem felejtem el, majd megírom mi volt...:)
köszi mégegyszer és Neked meg jó babázást:)
Nyugi, nekem az elsővel voltak olyan rendszeres jóslóim, hogy azt hittem szülök:) nagyon durván, komolyan a vajúdás alatt kutyafüle fájásaim voltak azokhoz képest, és 5percesek voltak, de csak jóslók
Valahogy mégis érzed, ha menni kell. Én olyan anyukának éreztem aznap reggel magam, elment a nyákdugóm, volt egy csepp vérecske 6kor, 11kor becammogtam a kórházba, hogy azt hiszem innen már csak gyerekkel a kezemben megyek ki, és igazam lett. Lehet döcögve indult a szülés, korán mentem, de jó volt. Érzed majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!