Melyik szülés fáj jobban? Ha előbb folyik el a magzatvíz és szárazin kell szülni vagy ha a magzatvíz orvosi beavatkozással folyik el szülés közben? Van különbség a kettő között?
Nekem mindkét szülés fájásokkal indult. Az első cakk-pakk kb 3,5óra volt. Szülőszobán kb 30-40p voltam csak(többi otthon ill mentőbe) doki burkot repesztet, de már nem emlékszem utána pontosan mennyi idő múlva lett meg. A második meg cakk-pakk kb 6óra volt, 2órát voltam a szülőszobán, előtte otthon. Itt 14.55kor -amikor másztam vissza a szülőágyra- folyt el a magzatvíz és 15.00kor lett meg a fiam.
Egyébként az első fájt jobban, ahoz képest a második semmi nem volt..
10es vagyok, szerintem amúgy 2 egyforma szülés nincs, így aki szült magzatvizelfolyassal kezdődően, meg fajasokkal kezdődően is, az sem tudja érdemben osszehasonlitani. Ha az egyik jobban fájt mint a másik, az sem biztos, hogy amiatt fájt jobban, mert másképp indult....
Amúgy meg ezt úgyse tudod eldonteni, hogy hogy induljon nálad, szóval csak költői kérdés, de felesleges stresszelni magad rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!