Akit befektettek terminustúllépés miatt, hogy viselte? Hogy alakult a szülés?
Bárcsak nekem is indítanák hétfőn! D nem valószínű, hogy fogják.
Hú, az első szülésemnél a kézzel tágítás fájt a legjobban, de nekem nem is szóltak előtte...
Sehogy, 2 napot és egy éjszakát bírtam bent, engem nagyon megviselt a kórházi környezet.
Lelkileg viselt meg inkább, hogy ott vagyok bent "egyedül" (5 másik szobatárssal). A nővérek taplók voltak, mindenért leharapták az ember fejét, az orvosok nem nagyon foglalkoztak velünk.
Szüleim intézték el, hogy a 3. napon császározzanak, majd utána külön szobába is kerültem, utána bent azért sem szóltak, ha látogatási időn kívül volt nálam látogató. Valahogy, miután kiderült, hogy a kórház igazgatósággal jóban vagyunk, hirtelen mindenkit kenyérre lehetett kenni és azonnal szupersegítőkész volt mindenki... Undorító egy népség.
Szerencsére itt kedvesek a nővérek, orvosok. :) El se tudom képzelni ilyen helyzetben milyen rossz érzés lehet, ha még lekezelőek is valakivel.
Azért az valahol megnyugtató, hogy ez nem csak engem visel meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!