Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mért akarnak ennyire egyesek...

Mért akarnak ennyire egyesek otthon szülni és mért tüntetnek a beszüntetése ellen?

Figyelt kérdés

Mért akarnak ennyire egyesek otthon szülni amikor nagy a kockázata az otthonszülésnél hogy meghal vagy a baba hal-meg vagy mindkettő!Vagy esetleg a gyerek maradandó károsodással/nyomoréksággal születik meg

Mert nem tudja mit és hogyan kell csinálni egy "rosszba" komplikáltabb helyzetbe(pl Geréb Ágnes) nem szakszerűen jár el vagy semmit nem csinál és lehet hogy nyomorékül születik meg ezért a gyerek!

Én soha nem bocsátottam meg volna anyámnak ha ilyen kis kényes lenne hogy nem bír ki max 1 hetet a kórházba és nyomorékul születtem meg volna!

Mért nem bírnak ki az anyukák max egy hete a kórházba (szülés előtt talán behívnak 3nappal előtte és szülés után max bent kell maradni 3-4 napot)

Inkább vállalják hogy maghal a baba vagy lehet hogy nyomoréksággal születik és egész életére kihat mert nem bírt ki egy hetet!

Most lehet azt mondani hogy a kórházba is fen áll ez a veszély de sokkal kisebb az esély!

Meg hogy régen is otthon szültek de akkor 4-ből 2 gyerek szülésnél maghalt!

2010. okt. 14. 09:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudod hány gyerek szenved sérülést annak ellenére, hogy kórházban születik? Csak ez nem publikus, a szülészszakma összezár, legtöbbször esélye sincs egy műhibapernek.

A konkrét esetről pedig szerintem túl keveset tudunk ahhoz, hogy ítélkezzünk. Érdekes, hogy a kórházban született, megnyomorodott gyerekekről alig hallunk! És azokat az orvosokat sem viszik el bilincsben, akiknél ezek a gyerekek megszülettek.

A gyermekneurológián több anyukával is találkoztam, aki kórházban szült, mégis oxigénhiányos (és ezzel együtt nyomorék) lett a gyereke...

2010. okt. 24. 02:08
 22/23 A kérdező kommentje:
Geréb Ágnes konkrétan egy születő gyereknek kicsavarta a nyakát mert azt hitte azt úgy kell!
2010. okt. 24. 12:06
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, kérdező, de te ezt hol hallottad?

én személyesen ismerem őt, és nem tudok ilyen esetről. orvosi egyetemet végzett emberről beszélünk!

bár tudom, biztos eltitkolta...

2010. okt. 25. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!