Van esély a kiirt datum elotti szulesre?
Figyelt kérdés
Mindket kisfiamat tulhordtam, mist varom a 3. Babat. Van esely, hogy o hamarabb jojjon picit? Vagy igy ne is szamitsak ra? 37hkm2023. júl. 13. 17:54
1/5 anonim válasza:
Ezt senki se tudja megmondani neked. Mivel már 37 hetes vagy, így bármikor jöhet.
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy van esély rá! De ezt senki nem tudhatja. Szorítunk!
3/5 bbenjoe válasza:
Amit az előttem írók mondtak.
Plusz: szívből gratulálok!
4/5 anonim válasza:
Esély persze, hogy van. 3. szülésnél én nem számítottam rá, én is túlhordtam a 2 nagyot. Na de a kicsi spontán indult 38 hetesen.
5/5 anonim válasza:
Nekem anyukám 6 gyereket szült, a legkorábbi és a legkésőbbi dátum között volt 4 nap. Én is nagyon szeretnék szülni lassan, de próbálok arra számítani, hogy akkor jön, mint az első, különben megtébolyodok, hogy na még mindig nem? Még mindig nem? Kitartást, és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!