Lehet gond, ha nem csinálnak streptococcus tesztet?
Figyelt kérdés
Államiba járok és itt nem csinálták meg(mint kiderült, itt nem szokás), de engem ez így kicsit aggaszt. Amúgy is elég sok a folyásom most, nem tudom, hogy ez a terhesség velejárója vagy valami baci. Ezt az orvos meg tudja mondani "ránézésre"? Mert amúgy hüvelyi vizsgálat volt. Mondjuk azt tudom, hogy a streptococcus általában tünetmentes.2023. júl. 3. 11:39
1/22 anonim válasza:
Nekem nem volt, de szüléskor kaptam antibiotikumot.
2/22 anonim válasza:
Nekem se volt, én is szülésnél kaptam antibiotikumot.
3/22 anonim válasza:
Igen gond lehet, ha + vagy és nem adnak antibiotikumot.
4/22 anonim válasza:
Infuziot kapsz es megkezelnek szulesnel antibiotikummal ha nincs neg.leleted. kotelezo levenni, miert nem csinaljak meg??
5/22 anonim válasza:
Szüléskor kapni fogsz antibiotikumot,ennyi fog történni.
6/22 anonim válasza:
Egyébként az antibiotikum sokkal biztosabb dolog, mert hiába veszik le a 37. héten pl, attól még lehet pozitív a 39. héten.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak annyit mondott a védőnőm, hogy itt senkinek nem csinálnak szűrést, pedig szinte mindenhol máshol szoktak. Szerintetek akkor biztos, hogy adnak antibiotikumot? Mert erről nem tudok semmit.
2023. júl. 3. 12:17
9/22 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a dokim, hogy aki esetleg előbb megszül hogy megjön a szűrés eredménye az automatikusan kap antibiotikumot. Lehet olcsóbb is, mint egy szűrés, bár azt tényt inkább hanyagoljuk,hogy a feleslegesen adott antibiotikum mire jó, de ez van.
Nekem pl programcsászárom lesz, ami után mindenképp kapok antibiotikumot, de így is levette, mert kötelező. Nem is értem felétek miért nem?!
10/22 anonim válasza:
Igen,csak vannak rohamos szulesek 20,30 perc amikor mar nem tud elfolyni az infuzio, vagy mentoben,otthon szules,amikor nincs ido beadni es mar meg is fertozodott a baba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!