Hol szülnél és hogyan?
Debreceni Klinika (szintén)!! Sima szülés gátmetszéssel, EDA-val. A négy nap igaz, bár mi 11 napot maradtunk, probléma volt a babucimmal, de azóta minden rendben. :))))))
10,5 hónapja
Te szülés előtt állsz? Hol fogsz szülni?
Tegnapi 15:48-as vagyok.
Szerintem a lényeg az, hogy ne olvass el mindent!!!!!!!!!!
Én is eleinte mindent elolvastam, az egész napom abból állt ki, hogy minden létező oldalt végig néztem itt a neten, megvettem száz könyvet. Aztán amikor végig minden rendben volt és elértük a 40 hetet már semmi nem érdekelt, csak az, hogy a kezemben tarthassam a kisfiamat. Aztán 340hét 5 napra megszületett, teljesen egészségesen, óriás baba lett. Azóta lassan 11 hónapos és koránál érettebb "nagyfiú". Tényleg az a lényeg, - így utólag már okos vagyok - nem szabad rémtörténeteket olvasni.
Pedig én sem úgy estem tehereb, hogy akkor most jöjjön a baba és akkor jött is. 9hónapig jártam stimulációra PCOS miatt.
340hét :o) De vicces vagyok!!!! Persze véletlen volt!!!!
40 hét 5napra született a drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!