Anyukák! Hogyan éreztétek magatokat, közvetlen a szülés utáni pár órában?
Nekem akkor volt ez az igazi eufórikus boldogság.
16 órát vajúdtam,már eléggé ki voltam merülve,de nem tágultam így pda-t kaptam(Ausztria).
Na onnantól teljesen elviselhetőek lettek a fájások,újra beszélgettem stb.
A kitolás már nem fájt,csak feszítő érzés volt,de már ott pityeregtem,hogy úristen ez most tényleg megtörténik.
Mikor kibújt akkor pedig csak sírtunk a férjemmel,nem győztem törölni a könnyeimet,hogy lássak is valamit.
Utána rám tették és 2 órát voltunk így.
Közben jött a méhlepény,varrtak,kinyomkodták a vért stb.,de én ebből kb. semmit nem éreztem a gyógyszer miatt.
Összességében a sok negatív tapasztalattal ellentétben úgy érzem nekem az érzéstelenítő nagy részben hozzásegített,hogy egy igazán szép szülésélményem lett végül.
Tényleg semmi nem fájt,nem éreztem a fáradtságot csak csodáltuk a kislányunkat és próbáltuk felfogni.
A kórházban töltött napok,gyermekágy és szoptatás aztán gyorsan visszarántott a valóságba😅
De az egy másik történet,a szülés utáni pár óra a legszebb emlékeim közt lesz örökre.💕
2 császárom volt
Az első után fura volt és rossz az első lábra állás
A második szörnyű volt maga a császár is rosszul érzéstelenítetek és éreztem hogy vágnak szét... így altatak 24 órát kellet feküdnöm brutal volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!