Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Hogyan éreztétek...

Anyukák! Hogyan éreztétek magatokat, közvetlen a szülés utáni pár órában?

Figyelt kérdés
Mi történt utána? Nyilván nincs két egyforma szülés és van akit császároztak, de pont ettől érdekes.

2023. jún. 13. 11:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

2x szültem (természetesen)

Elsőnél hogy milyen fura. Hol a hasam? 2órát kaptunk aranyórának. Utána elakartak vinni tolókocsiba zuhanyozni, én meg kiakadtam hagyjanak már, van lábam. Utána hallgattam mindenkitől, hogy aztaaaaa ennyire nem hatott meg a szülés? Mert állítolag kb mindenki meg akar halni utána.

2.nál az aranyóra alatt összevesztem a csecsemőssel. Mert egyből mellre kellett tenni a lányom, én meg csinaltam is. Elmondtam, nem első gyerek, nem kérek segítséget. De csak piszkálta, nyomogatta a melleimet, hiába mondtam hagyjon már. Elcsattant az agyam azt mondtam vagy békén hagy, vagy felállok és otthagyom.

Utána is semmi bajom nem volt, már akkor mentem volna haza 😂

2023. jún. 13. 13:29
 12/25 anonim ***** válasza:
42%

Este fél 8-kor császároztak(sürgősbe). Azon a napon nem volt bennem étel,amit reggel ittam kijött többszöri hányással,délután 4-kor ihattam pár korty teát,infúziót nem kötöttek be,csak már a császár alatt+utána így iszonyat gyenge voltam,kókadt,szédültem,a vérnyomásom az egekbe,a lányunk az őrzőben volt éjjelre inkubátorba,így aggódtam végig,hogy vajon jól van-e,másnap láthattam reggel egy 10 percre,úgyhogy ez is megviselt. Konkrétan nagyon durván véreztem,másnap délelőttig infúziókat kaptam felváltva. A lábam engem frusztrált,hogy nem érzem,ijesztő érzés volt szerintem. Ki voltam száradva,vizeletem se sok volt,a katéterbe se másnapig,pár ml. Másnap délelőtt felállítottak,azt pedig szerintem soha az életbe nem fogom elfelejteni,én még ilyen fájdalmat soha nem éreztem még,zuhanyzó felé menet pedig beájultam 1x,de tény,hogy kivéreztem picit,úgy volt vért kapok még aznap.

Remélem,ha lesz valaha még egy,vele minden (vagy majdnem minden) szuper lesz és megélhetem az aranyórát is,apás szülést is és hogy egyből mellettem van.:)

2023. jún. 13. 13:47
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szuperül és megkönnyebbülve éreztem magam.

Nyílván fájt és pisilni se tudtam jó pàr óráig, de annyira boldog voltam, hogy vége a szenvedésnek, hogy ezek a kis problémák már eltörpültek.

2023. jún. 13. 14:15
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Természetes úton szültem, kívül belül varrassal, ahogy megszületett elmúlt minden fajdalom, nagyon boldog voltam, hogy láthatom a babát és erezhetem. Amig rajtam volt osszevarrtak aztan kb másfél óra után elvitték, engem meg fel és pihentem. Nagyon jól éreztem magam, csak hiányzott amíg vissza nem hozták.
2023. jún. 13. 14:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettőnél nagyon jól. Természetes szülés volt. Hulla fáradt voltam. De végre nem éreztem azt a fájdalmat ami miatt rimánkodtam a halálért kb. Persze apróbb kellemetlenségek voltak amikor nyomkodták össze a méhem stb. De végre ott van a kis emberke, akit hónapokig a pocakban hordtam, most meg láthatom, megölelhetem, megismerhetem végre.Röviden tehát megkönnyebbülést éreztem.A harmadik meg, hamarosan kiderül.
2023. jún. 13. 14:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelyi szülésem volt. Egész éjjel nem aludtam, reggel született meg a gyerekem, 10körül elaludtam, 11:30kor már keltett a nővér, hogy menjek pisilni aztán ebédeljek, 1 körül pedig menjek a gyerekemért. Ezt a 1,5 órát aludtam, de akkor még fel voltam spanolva, frissen összevarrt gátsebbel törökülésben üldögéltem az ágyon. Később már teljesen lemerültem, kimerültem.
2023. jún. 13. 17:04
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
Csaszarral szultem, egesz nap nem ettem-ittam, igy brutalisan ehes voltam. Lelekben keszultem az elso felallasra, mozgattam a labaimat, amikor mar elkezdtem minimalisan erezni, es annyira oriasi fajdalomra keszultem, hogy hala istennek ahhoz kepest nem fajt. Probaltam feldolgozni, hogy megszuletett a kisbabank, es vartam, hogy hozzak, mert addig a kb. sokktol alig tudtam megnezni. Kb. ennyi, amugy a 6 oras fekves alatt messengeren beszelgettem a csaladdal, ilyesmik.
2023. jún. 13. 19:50
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
12# Kíváncsi lennék miért pontoztak le egy szubjektív élményt..az mindenkinek más. Vagy a császár miatt,de akkor gondolom a lepontozók is életmentő császárra vágynak biztosan,mert én nem erre készültem.
2023. jún. 13. 20:14
 19/25 anonim ***** válasza:
76%

Nekem császárom volt, nag mázlim volt ezek szerint, mert nekem nem volt olyan "brutál" fájdalmam mint amit itt írnak. Sima ibuprofennel kibírtam, az első felállás nem volt könnyű, de bírtam simán.

Összességében jól éreztem magam szülés után közvetlen.

2023. jún. 13. 20:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
18 ja mint tudjuk a császár nem is szülés... egy pár agyamenr még mindig így gondolja sajnos.
2023. jún. 13. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!