Császármetszés után azonnal elvágják a köldökzsinórt?
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 20:21
1/13 anonim válasza:
Én nyomatékosan megkértem a dokit, hogy hagyják pulzálni és ne azonnal vágják el. De protokoll szerint el kellett volna vágni azonnal.
2/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Pécsen pl késleltetve vágják, ha minden rendben van.
3/13 anonim válasza:
Sürgősségi császárom volt és fogalmam sincs, szerintem nem vártak semmit, le voltam takarva. A kiemelés után megmutatták és elvitték megvizsgálni majd apával bőrkontakra.
4/13 anonim válasza:
Én se tudom. Látni nem láttam, nem mondták és nem is gondoltam rá.
5/13 anonim válasza:
Az én műtéti leírásomban szerepel, hogy 35 másodperc késleltetéssel vágták el és emlékszem rá, hogy valaki hangosan számolt addig.
6/13 anonim válasza:
Sürgősségi császárom volt, késleltetve vágták el (60 sec), pedig még légzéstámogatást is kapott a babám.
7/13 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, mert altattak műtét közben. Pedig olyan jó lenne tudni, a kórházban nem voltam olyan állapotban, hogy rákérdezzek.
8/13 anonim válasza:
7-es, nincs rajta a zárón? Nálunk ráírták (vagy az enyémre, vagy a kisfiaméra, már nem emlékszem).
10/13 anonim válasza:
Nincs ez rajta a zaron, sot az sem ha 2x ratekeredetr a koldokzsinor es nem sirt fel. Ugyanigy 9/10 est kapott, mint a novere, pedig a fiam nem sirt felnsokaig,lila volt, biztos hogy nem ugyanolyan allapotban jott ki.
Kerhetsz te akarmit, ugyis azt csinal az orvos, amit akar...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!