Tényleg tönkre fog tenni a szülés külsőleg?
1 éve 2 hónapja szültem rendesen, elég nagy gátmetszéssel, belül is varrni kellett mert szét szakadtam.
Én nem mentem pl tönkre, ugyanolyan szép vékony lettem, a gátmetszéssel sajnos pár hónapig szenvedtem, és mivel rengeteg tejem volt és még mindig van egy kevés, a melleim teljesen meglógtak, DE soha nem gondolok erre rosszként és a hasamon levő striák láttán sem undorodom el magamtól, hiszen MINIMUM ennyit megér a gyermeked! Ne az számítson szülés után, hogy hogy nézel ki, hanem hogy ki miatt csináltad és ez milyen csodálatos. Ha esetleg attól félsz, hogy a párod eltávolodik emiatt, csak annyit mondanék jobb is.
Nekem nagyon jó férjem van, végig ott volt a szüléskor, látta minden véres részletét, és nem azt mondta milyen undorító volt, hanem hogy minden apának át kellene ezt élnie, mert szebb dolgot még nem tapasztalt (nyilván a babára gondolt nem az én vágott testrészemre 😂)
Na de érted a lényeget :)
Sokaknak amúgy a szülés után hormonok okozzák pl az elhízást is. Olyat is tudok, aki pajzsmirigy problémás lett szülés után és nagyon meghízott, nem is tud fogyni, majd a kezelés mellett kiderül sikerül e.
A hajad is hullani fog utána, de ez is csak egy ideig, és ez sem olyan nagy áldozat, hogy elrettenj a terhességtől és a szüléstől.
A melled is ha nagyon zavar, már csinálnak implantátum nélküli csak sima felvarrást (vagy mit) és nagyon szép eredmények vannak, szóval senki sem egyforma, lehet hogy neked semmi ilyesmi nem lesz, nem mindenkinek lógnak meg a mellei, nem mindenki lesz tág, és a striák sem garantáltak.
Szerintem ez inkább genetika.
Én szinte jobban érzem magam a bőrömben a szülés óta, pedig nagyon nem szültem fiatalon...
Ami furcsa volt, hogy a homlok- és szemkörnyéki ráncaim láttam én is megszaporodni, de mivel ugye nem vagyok fiatal, ez valószínű nem is függ össze :)
Ja, meg a melleim lettek kissé kevésbé teltek, de szerintem bőven vállalhatóak.
Ami viszont tény: ha szerencsétlenebbül jártam volna, akkor sem bánkódnék, hisz a kisfiamért semmi sem túl nagy ár. Furcsa, hogy téged ennyire kiborít annak a lehetősége, hogy megváltozhat a tested... Egy gyerek lemondásokkal jár, és akár ezzel is kezdődhet, gondold ezt át és próbálj felkészülni a jövőre fejben, mert így nagyon rosszul fogod megélni azt, aminek boldogsággal kellene eltöltenie!
A tested 9 hónapon keresztül átalakul folyamatosan, nem várhatod el hogy szülés után egy héttel már bomba formában legyél.
Igen a szoptatás lehet hogy nyomot hagy vagy bármi egyéb. De életet adsz egy kis embernek. Ez bármennyire is így megy évszázadok óta óriási dolog.
Hidd el én is magamba roskadtam néhányszor mikor pl tigris csíkos lett a pocakom és felszedtem húsz kilót a fejem torz lett.
Lassan megszülök de igyekszem tudatosítani hogy nem lesz a külsőmmel gond mert étkezni rendesen fogok, sportot is visszavezetem és szép lassan türelemmel visszaáll majd a rend. :)
Ha csíkos marad a pocakom hát csíkos marad, nyoma hogy kihordtam a kisbabámat. :)
Majd ha a gyereked fogyatekosan jonne a vilagra neadjisten, vagy valami mas baja lenne, biztos akkor is a tudjukmiddel foglalkoznal ugye?
Az ilyeneknek minek gyerek?
Amugy a testnek ido kell regeneralodni es az nem 3 honap.
Nyilvan olyan mint elotte sosem leszel, de ha nem szulnel most, akkor a tudjukmid megereszkedese is eljonne idovel… mivel nem vagyunk orokke fiatalok
"Gyomoridegem van mióta találkoztunk"
Miért? Gondolom nem modell vagy :D
Most a baba egészsége legyen már fontos, ne az, hogy te hogy fogsz kinézni, ezen kár ennyit görcsölni..
#27 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!