Tényleg tönkre fog tenni a szülés külsőleg?
Ez benne van a pakliban, de nem biztos. A császár semmivel se jobb, csak lesz egy plusz ronda vágás rajtad. Na jó, így, évek múltán már nem olyan vastag, de el tudnám viselni, ha nem lenne ott.
A melleim viszont a két gyerek szoptatása ellenére is szépek, pedig elég nagyok. Szóval ez tényleg olyasmi, amit előre nem lehet tudni, és teljesen védekezni sem lehet.
Egyébként a hatos válaszán el kéne gondolkodnod.
Ezek szerint neked ennyire fontosak a külsőségek. Más gond is lehet, minthogy hogy nézel ki.
Pl. jobban félsz attól, hogy megereszkedik a melled, minthogy inkontitenciád lesz-e? Az is egy esélyes dolog.
Szoptatni sem akarsz majd, mert az is árt a melleknek?
Régen is ennyire zavarta a nőket vajon amúgy ez?Ezen annyit elgondolkodok. Még is milyen lenne egy test miután kihordott egy babát majd megszülte, százmillió hormon változás, tágul a csípő stb. Nekem nem lett stria,nem lett kötény has,lapos hassal jöttem a kórházból haza,a mellem puhább,de engem nem zavar,nem olyan vészes, súlyom nem ment vissza teljesen még (10 hónapja szültem),de sokat fogytam, csak én azelőtt nagyon sovány voltam, így visszanézve a képeket is durván,sokan mondták akkoriban,de az akkor nem tűnt fel,most látom. Úgyhogy 2-3 plusz rajtam maradt,amit nem bánok,de inkább az,hogy érzem magamon,hogy 'más' vagyok,nem tudnám megmondani miben.:D Hiába adok magamra ugyanúgy,stb.,akkor is másnak érzem magam a bőrömben,de lehet a fáradtság is rátesz.:D Viszont pl. két nagynéném amikor szültek, mindkettőnek lett kötény has,sajnos. Egyik simán szült, másik császár. Pedig közülük az egyik mindig is vékony volt,sportolt, szülés óta is,most már 15 éves a lánya, ugyanolyan vékony de a hasa maradt. Genetika is gondolom. Őket nem zavarja.
Ne gondolkozz ezen,messze van ez még,meg most a baba és te vagytok a fontos. Szerintem utána se ez lesz ami foglalkoztat, inkább az alvás,de majd kiderül.
Rajtam semmi nyomot nem hagyott az első szülésem. Most fogok másodjára szülni, nem tudom, az fog-e valami nyomot hagyni, egyelőre nincs semmi problémám, de nyilv@n benne van a pakliban.
Az, hogy valakinek mindene tönkremenjen, bőre, melle, nemiszerve meg minden, az szerintem baromi ritka és inkább az igénytelenség (pl. zabálás) okozza, semmint maga a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!