Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg tönkre fog tenni a...

Tényleg tönkre fog tenni a szülés külsőleg?

Figyelt kérdés
5 hónapos vagyok, és egy barátnőmmel aki kb 3 hónapja szült, most tudtam találkozni, és hát nem nézett ki túl jól, pedig nagyon szép volt, és sírva is fakadt nekem hogy , sokkal mélyebb lett a mosolyránca , a sok tejtől lógós a tudjuk mije. És ott lent is azt mondta hogy katasztrófa, lóg meg tág minden. Érdemes inkább császárral szülni? Mit tegyek hogy ezt elkerüljem? Gyomoridegem van mióta találkoztunk

2023. máj. 11. 15:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

Ez benne van a pakliban, de nem biztos. A császár semmivel se jobb, csak lesz egy plusz ronda vágás rajtad. Na jó, így, évek múltán már nem olyan vastag, de el tudnám viselni, ha nem lenne ott.

A melleim viszont a két gyerek szoptatása ellenére is szépek, pedig elég nagyok. Szóval ez tényleg olyasmi, amit előre nem lehet tudni, és teljesen védekezni sem lehet.

Egyébként a hatos válaszán el kéne gondolkodnod.

2023. máj. 11. 17:01
 12/28 anonim ***** válasza:
96%

Ezek szerint neked ennyire fontosak a külsőségek. Más gond is lehet, minthogy hogy nézel ki.

Pl. jobban félsz attól, hogy megereszkedik a melled, minthogy inkontitenciád lesz-e? Az is egy esélyes dolog.

Szoptatni sem akarsz majd, mert az is árt a melleknek?

2023. máj. 11. 17:19
 13/28 anonim ***** válasza:
82%

Régen is ennyire zavarta a nőket vajon amúgy ez?Ezen annyit elgondolkodok. Még is milyen lenne egy test miután kihordott egy babát majd megszülte, százmillió hormon változás, tágul a csípő stb. Nekem nem lett stria,nem lett kötény has,lapos hassal jöttem a kórházból haza,a mellem puhább,de engem nem zavar,nem olyan vészes, súlyom nem ment vissza teljesen még (10 hónapja szültem),de sokat fogytam, csak én azelőtt nagyon sovány voltam, így visszanézve a képeket is durván,sokan mondták akkoriban,de az akkor nem tűnt fel,most látom. Úgyhogy 2-3 plusz rajtam maradt,amit nem bánok,de inkább az,hogy érzem magamon,hogy 'más' vagyok,nem tudnám megmondani miben.:D Hiába adok magamra ugyanúgy,stb.,akkor is másnak érzem magam a bőrömben,de lehet a fáradtság is rátesz.:D Viszont pl. két nagynéném amikor szültek, mindkettőnek lett kötény has,sajnos. Egyik simán szült, másik császár. Pedig közülük az egyik mindig is vékony volt,sportolt, szülés óta is,most már 15 éves a lánya, ugyanolyan vékony de a hasa maradt. Genetika is gondolom. Őket nem zavarja.

Ne gondolkozz ezen,messze van ez még,meg most a baba és te vagytok a fontos. Szerintem utána se ez lesz ami foglalkoztat, inkább az alvás,de majd kiderül.

2023. máj. 11. 18:01
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Én sokkal jobban nézek ki, mint a terhesség előtt. Tény, hogy a mellem nem olyan feszes már, de a hasam sosem volt ilyen lapos, sosem látszottak ennyire az izmaim. Kellett hozzá idő, olyan 8-9 hónap…meg némi baba-mama regeneráló torna, hogy helyrehozzak ezt-azt.
2023. máj. 11. 18:08
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem császárral szültem egyszer sem,mindig kellett néhány hónap de ugyanolyan lettem,mint szülések előtt, a melleim is stb, háromszor szültem :-) amúgy a teljes regenerálódás 9 hónap
2023. máj. 11. 18:11
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Én is jobban nézek ki, mint a szüleseim előtt. A regeneráló torna tulajdonképpen deep core edzés, amit előtte sose csináltam, és nagyon szep alakot csinál, ha utána edzessel a bőr alatti zsírt elúnteti az ember. Kemény munka, de nagyon megéei.
2023. máj. 11. 18:18
 17/28 anonim ***** válasza:
50%
Az elhízás nem a terhességtől van. Kettőt szültem és a másodiknál a hasam még nem a régi,de a súlyom jó. A hüvelyem is rendben van. A cicim alapból is nagy volt, sokat nem változtatott a szoptatás. Sokan terhesség alatt 2 helyett esznek,szoptatáskor ugyanez. Az első gyerek nem is látszott rajtam, most is csak a hasam. Normál alkatú vagyok és nem genetikailag tudom tartani ezt a súlyt. Sportolni nem szoktam. 58 kg és 160 cm vagyok amúgy. Két gyerekkel ezt nem érzem szarnak. Nem is diétázok, de a mennyiségre próbálok figyelni. Persze jó lenne vékonyabbnak lenni, de szültem és fiatalabb se leszek már. A lényeg, hogy szülés után se legyél igénytelen, adj magadra!🙂
2023. máj. 11. 18:37
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
3 hónappal szülés után, persze, hogy lóg itt-ott, tág erre-arra. Majd szépen visszahúzódik. 🙂
2023. máj. 11. 19:06
 19/28 anonim ***** válasza:
93%
6 hónapja szültem, 58 kgval indultam 174 cm tehát nagyon karcsú alkat! Most vagyok 62 és ez mind a hasamon van 🤷🏻‍♀️ lettek csikjaim is tagult a csipőm, hüvelyi szülésem volt, de a férjem szerint jobb vagyok szebb vagyok a szemében mint voltam. Ugyanis élete második szerelmet hordtam ki. Lassan nekem is sikerül elfogadni, hogy megváltoztam és ennek eredményéűl kaptam a kislányom! ❤️ nem fog eltűnni nyomtalanul a terhesség , de te mit is vár az ember?! 😊
2023. máj. 11. 19:28
 20/28 anonim ***** válasza:
61%

Rajtam semmi nyomot nem hagyott az első szülésem. Most fogok másodjára szülni, nem tudom, az fog-e valami nyomot hagyni, egyelőre nincs semmi problémám, de nyilv@n benne van a pakliban.

Az, hogy valakinek mindene tönkremenjen, bőre, melle, nemiszerve meg minden, az szerintem baromi ritka és inkább az igénytelenség (pl. zabálás) okozza, semmint maga a terhesség.

2023. máj. 11. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!