Szülés után meddig voltatok tágabbak?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 17:12
11/17 anonim válasza:
7. Gondolod, hogy nem mindegyikünknek ez volt az első kérdése, vagy mi? Bocsánat, ha te nem tudsz elképzelni egy őszinte kapcsolatot, de a normális emberek igazat mondanak egymásnak. Ha minimális tudásod lenne arról, hogy működik a vagina, nem kérdőjeleznéd meg a nők igazmondását.
Nekem nem volt gátsebem, viszont a hüvelyem repedt picit, így az elején még szűkebbnek is éreztem/éreztük, de szépen pár alkalom után visszaállt a régi érzésre.
12/17 anonim válasza:
#2es vagyok
Én is megkérdeztem a férjem kíváncsiságból. De gondolom nekem.is feltűnt volna, ha tágabb..
13/17 anonim válasza:
Csatlakozom,én is kérdeztem,aggódtam is miatta,hogy esetleg csak én nem érzem,de igen,a válasz az,hogy a férjem sem érez tágabbnak.És nyugi,nem kamuzol,nem lenne rá oka,ugyanis ha lenne is gond,az is orvosolható többféleképpen.Meg igen, azért az feltűnne nekünk is mondjuk.4 gyerekes voltam.
14/17 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, egyébként, hogy elég nehéz 4 gyereket összehozni, ha már az első után úgy kitágul a nő, hogy a férfi nem érez semmit belőle, csak nem meri mondani :D Legjobb tudomásom szerint ugyanis a pasiknak kell fizikai stimulus a gyerekvállalás szempontjából nem kicsit jelentős végjátékhoz.
15/17 anonim válasza:
14,igen, valószínűleg így van.De amúgy meg azért magunknak is érezzük,hogy mi a helyzet.Azért még aki nem is okoz magának máshogy örömöt,az is csak helyez fel tampont pl,vagy ha azt sem, akkor is meg tudja állapítani,szóval ez csak egy rosszmájú megjegyzés,hogy a férjek ugyanezt mondják-e.Meg szexnél is gondolom érezném,hogy nem érzem😅.Na mindegy,gondoljon mindenki azt amit akar.
16/17 anonim válasza:
Hát nemtudom.
Az én párom állandóan azt kérdezgeti kutyus pózban, hogy: "bent vagy már" " betetted már tövig."
Én meg mondom neki, hogy ne őríts meg kis szivem, hàt már kb 10 perce bent van tövig. 😢
17/17 anonim válasza:
Első nejemnél két szülés után ugyanolyan volt, mint előtte. Második nejemnél viszont tágabb lett, sőt, a második csemete után méhsüllyedése és jelentős aranyere lett, amely kihatott a hüvelyére is. :-( Mivel mindez mellett teljes érdeklődéshiánya volt az intimitásra (frigiddé vált), kapcsolatunk is megromlott. Jómagam évekig próbáltam javítani a viszonyunkon, de ő tabuként kezelte mind a lelki, mind a fizikai problémáit, nem volt vevő a megoldásra, így jelenleg a váláson gondolkodunk. :-( (Ott tart, hogy az sem érdekli, ha máshol, másnál keresném a megoldást, csak őt hagyjam békén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!