Ennyi idős terhesen nem is engednek repülni , ugye tudod?
2022. jún. 2. 11:33
2/14 anonim válasza:
Nem és szerintem aki ekkor elmegy külföldre, az elég felelőtlen. Ha csak nem az a cél, hogy külföldön szüljön.
2022. jún. 2. 11:33
3/14 anonim válasza:
Nem nászúton, de mentem Olaszországba utazgatni 6 hónaposan. Nekem nem jött be, nagyon fáradékony voltam, vizesedtem, és a fele eltervezett programot nem tudtuk megcsinálni, mert inkább döglöttem a szállodai szobában és tévéztem. Nem tudtam összeszedni magam, semmihez ne volt kedvem, csak pihenni.
Szerencsére a párom megértő volt.
2022. jún. 2. 11:34
4/14 anonim válasza:
8-9 hónaposan meg is szulhetsz. Ne menj külföldre hacsak nem akarsz olyan helyen szülni ahol senki nem beszél magyarul.
2022. jún. 2. 11:42
5/14 anonim válasza:
Ismerős járt így, egy svájci kórházban szült meg, az utasbiztosítása csak egy részét fizette, olyan számlát kapott a végén, hogy azt hitte besz@rik.
2022. jún. 2. 11:48
6/14 anonim válasza:
9 hónapos terhesen 3 hetet? Az jó, ott akarsz szülni vagy ez a matek hogy jött ki?
2022. jún. 2. 11:57
7/14 anonim válasza:
Én a 7. hónapban járok, de ingyen sem mennék sehova már, meg előtte sem.
Mi van, ha hirtelen egészségügyi ellátásra szorulsz, majd mutogatsz a törököknek vagy görögöknek, nem tudom hova akarsz menni, nem beszélve a számláról, ahogy fentebb is írták.
2022. jún. 2. 12:18
8/14 anonim válasza:
Ja meg igen, repülni nem engednek, egy több órás busz vagy autóutat meg 8-9 hónaposan végigülni... Nem beszélve, hogy útközben mindenféle benzinkúton meg itt-ott wc-t használni... Ez a dolog ezer sebből vérzik.
2022. jún. 2. 12:21
9/14 anonim válasza:
Én már 6-7. Hónapban sem mertem elmenni külföldi útra, itthon nyaraltunk inkább. Rokonlátogatóban voltam 8. Hónapban kocsival a határ túloldalán, de onnan legrosszabb esetben is 2 óra alatt elértünk volna egy magyar kórházba.
2022. jún. 2. 12:25
10/14 anonim válasza:
Én ahogy pozitívat teszteltem, ki sem tettem a lábam az országból.
0edig elötte nagy csavargósok voltunk, évente 2x mentünk külföldre minimum.
Ha valami baj van, honnan tudod, milyen az egészsegügy? Kifizeted a számlát amit majd benxujtanak az ellátasod után? Vagy akarsz külföldön szülni? Vagy cska szimplán dokihoz menni, ugy, hogs lehet meg sem értik mi a bajod?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!