Fèlelem?Szülèstől?Akiknek 2.baba hogy viseltètek a nagy hiànyàt amìg kòrhàzban voltatok?3ès fèl èves a kisfiam.1hèt van a kiìrt időpontig.Itt a vàrosban 1hete lett làtogatàsi tilalom.
Nagyon megértelek, nekem az első indítás volt, végül császár lett. Olyan hirtelen történt, hogy nem volt időm megijedni. Engem nem altattak, elsönél is gerinc érzéstelenítő kaptam. Mikor a másodikat vártam, szülhettem volna simán, de nem indult magától így kiirtak császárra. Rettegtem a gerincszúrástól, és konkrét halálfélelmem volt, mint neked. Nagyon jó tanácsot nem tudok adni, de tudd,hogy nem vagy egyedül. Persze minden rendben volt, mindez 2 éve történt, most várom a harmadikat, már az elején mondta az orvosom, hogy csak programcsászár lehet. Most 20 hetes vagyok, szóval azon még van időm aggódni, hogy kinyiffanok a műtőben. Most azon szenvedek, hogy a 2 évesem,hogy fogja bírni nélkülem, hisz nagyon anyás, csak velem alszik el.
Nem voltam még ilyen helyzetben, de lehet jobb is lesz neki,ha nem jön be látogatni, hisz akkor csak nehezebb lenne az elválás, tuti sírva szednék le a nyakamból. Szerintem mindenkinek rosszabb lenne. Kivancsi vagyok aki volt már ilyen helyzetben bevitte-e a nagyobbat.
Én csak kitartást tudok kívánni, próbálj meg csak a jó dolgokra koncentrálni. Ha túl vagy rajta, esetleg jelentkezhetnél, hogy alakultak a dolgok.
Nekem is indítás, aztán császár volt az első. Mi most várjuk a másodikat júliusra, nagyon szeretnék vbac-t, meglátjuk hogy alakul. A gerinc érzéstelenítéstől nem féltem, érzéstelenítés nélkül elszenvedtem magam a tolófájásokig, mire kiderült, hogy nem fog kijönni, mert rosszul ékelődött be a feje… mondták császár, ott akkor én már úgy voltam, hogy mindegy, csak valahogy legyen meg. 2 órát vártam, hogy legyen szabad műtő, megkönnyebbülésnek éltem meg az érzéstelenítést, kb meg se éreztem.
A testvér részhez annyi tapasztalatom sajnos lett a nyáron, hogy 1 hetet kellett bent feküdnöm kórházban, akkor párszor behozták a nagyfiamat (3 éves :) ), nagyon jól bírta. Karácsonykor most megint kórházba kerültem pár napra, most nem jöhetett be. Szerencsére nagyon jó a viszonyuk az apukájával, ő is simán elaltatja, úgyhogy nem volt semmi probléma. Ezek után attól a pár naptól (jó esetben) nem félek. Azért ennyi idősen már nagyon okosak. :)
Én vagy 2 napot voltam bent a második gyerekkel, mivel 11-re lett meg, és azt az egy órát beszámították egy napnak. Igaz, bejöhettek látogatni, de nem voltam abban az állapotban, hogy nagyon élvezni tudtam volna, ráadásul az jobban zavart, hogy folyamatos átjáróház volt a szoba. Szóval én nem bánnám a látogatási tilalmat egyáltalán.
Gerincérzéstelenítést meg egy csomó helyen nem is adnak, szóval attól nem kell félni. Amúgy a természetes szülés szerintem nagyon jó dolog. Igaz, hogy persze, fáj, de én bármikor újra csinálnám, annyira pozitív élmény volt.
3 éves lesz a nagyteso, öcsi 2 hete született.
Terminustullepes miatt befektettek, így több mint egy hetet a kórházban voltam. Igaz, hogy ő bejohetett látogatni, de nem igazán akart. 3szor jött be 15 percre. Apával nagyon jól megvoltak, én rosszabbul viseltem. Pedig előtte sosem voltunk külön egy éjszakát sem
Egyébként nekem is vbac volt. Sokáig úgy tűnt hogy császár lesz újra, de aztán a kismano felül írta a terveinket.
Ne aggódj, minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!