Beteg baba esetén, amit a 20. hét környékén kell megszülni, miért nem az anya dönt, hogy hogyan szül- simán vagy császárral?
Ugyanolyan fájdalmommal jár megszülni, mint egy egészséges babát. A vajúdás akár 1-2 nap is lehet.
Ebben az esetben miért nem az anyuka dönte el, hogy mit választ? Császár vagy szülés?
Úgy örülök, hogy egészségesek vagytok!
Felhőtlenül boldog babavárást kívánok nektek!
=o)
Szia!
Én nem válaszoltam, de bejelöltem az értesítést, hogy tudjam mi van Veletek?
(Tudom, milyen aggódni az eredményért, én tavasszal voltam amniocentézisen, 4 hét múlva tudtam meg, hogy egészséges kisfiú, most már 2,5 hónapos…).
Nagyon örülök, hogy minden rendben, jól indult a napom!
Sok örömet és boldogságot kívánok!
Nagyon köszönöm mindenki jókívánságát:)
Én is kívánok mindenkinek problémamentes babavárást, egészséges babát.
én is sírva fakadtam... GRATULÁLOK!!!! :)
A hasad keményedik még? Most, hogy nem stresszelsz, már gondolom a pocid sem görcsöl:)
Boldog babavárást!!
Kicsit keményedik, de szerintem sokat rohanok a kisfiam után. Ma voltam a nőgyógyásznál, szerencsére 3000 a méhszáj:))))
Köszönöm neked is kedves Utolsó
Minden Jót Mindenkinek
Azért írok, mert a 3. babánkat várom és mégrosszabb eredmény jött ki. Afp 0,45. béta hcg: 1,8:(((((
Most nem lesz négyesteszt, mert tuti, hogy pozitív lenne, mondta a genetikus.
Most megint amniocentézis lesz, jövő kedden. Annyira félek!!! Miért???? Biztos, hogy beteg a babám:(((( Nagyon rossz átélni megint ugyanazt, mint 2010-ben, amikor kiírtam a kérdést:(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!