Beteg baba esetén, amit a 20. hét környékén kell megszülni, miért nem az anya dönt, hogy hogyan szül- simán vagy császárral?
Ugyanolyan fájdalmommal jár megszülni, mint egy egészséges babát. A vajúdás akár 1-2 nap is lehet.
Ebben az esetben miért nem az anyuka dönte el, hogy mit választ? Császár vagy szülés?
Ezt a dokival mindenképp beszéld meg!
Próbáld ki a Magnesii Citricit, reci nélkül is vehetsz és sokkal erősebb, mint a Mg B6. 2.5 terhességem volt, a sima MgB6 semmit nem ért szinte, így a doki a fent említettet írta fel, napi 3*1 szemet.
Nagyon köszönöm.
Nem tudok aludni, felriadok, sírógörcsöm van, le vagyok szinte bénulva a félelemtől, tehetetlenségtől.
Én is végigolvastam a kálváriádat,és teljesen megértem h nagyon kétségbe vagy esve. Én is veled izgulok...mint itt mindenki!
Figyelj! Az h keményedik a pocid, azért van mert stresszelsz. Nem tudsz ellene tenni. Sajnos ezt nem lehet ép ésszel feldolozni, és hideg vérrsl végigcsinálni.
De! ne veszítsd el a hitedet! SOHA! Hidd el, meglehet h a babád egészséges. Imádkozz érte!
Először is ettől sokkal rosszabb eredmények is vannak. Az enyém is rossz volt januárban 1:137-hez. Azt hittem hogy beleőrülök. Akkor nagyon sokat olvastam az interneten és a tiédtől sokkal rosszabb eredménnyel is egészséges volt a babájuk. És a doki is mondta hogy pályafutása alatt még nem volt olyan akinek beteg lett volna a babája. Ha jól emlékszem 1:2 arányos is volt nála és nem lett semmi baj.
Azóta az én kincsem is megszületett és egészséges!
A másik dolog, én is szültem a 33. héten halva babát. Én is azt hittem hogy császár lesz, teljesen lerökönyödtem mikor azt mondták hogy meg kell szülnöm. De ha egészséges vagy akkor nem császároznak "feleslegesen".
Azóta 3 egészséges bébim született.
Ne add fel semmiképp!!! Én nagyon szoritok neked, meglátod minden rendben lesz! A keményedésről mindenképp szólj!
Szia, én csak most kapcsolódom be, nagyon drukkolok Nektek és sok erőt kívánok. Nagyon nehéz, de amíg az orvos nem mond 100%-osat addíg ne gondolj rosszra mert a pici érzi ezt.
Én nagyon bízom benne, hogy teljesen egészséges a Drága. Afp-leletre ne adj sokat mert elavult nagyon.
Kívánom nektek a legjobbakat és írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!