Beteg baba esetén, amit a 20. hét környékén kell megszülni, miért nem az anya dönt, hogy hogyan szül- simán vagy császárral?
Ugyanolyan fájdalmommal jár megszülni, mint egy egészséges babát. A vajúdás akár 1-2 nap is lehet.
Ebben az esetben miért nem az anyuka dönte el, hogy mit választ? Császár vagy szülés?
Nem valószínű, hogy ezek után be mernénk vállalni mégegyet. 34 éves vagyok.
Kettőt szerettünk vona eredetileg.
Figyelj Kedves, ha voltál magzatvíz vételen, mindenképpen írj, és az eredményt is majd.Mind aggódunk értetek.Szeretnénk tudni mi van veletek.
Én 37 vagyok és 20.-án megyek...
Szia!
Én már átestem ilyenen.
Az első babám a 8. héten elment.
A második lett beteg, akit a 21. héten kellett megszülnöm. Ez volt 2006.nyarán. Azóta már született 2 egészséges gyermekem.
Azt a szülést nem lehet a rendes szüléshez hasonlítani, és nem csak a lelki okai miatt.
Én annó megkérdeztem, hogy miért nem császárral vetnek véget az ilyen terhességeknek, és azt mondták, hogy azért, mert egy hüvelyi szülésnek nincsenek olyan következményei, mint egy császárnak, a következő terhességeket, szüléseket illetően. A "szülés" után rögtön még van egy plusz egészségügyi küret is.
Ha van kérdésed, priviben válaszolok.
Nekem amniocentézisem nem volt, mert mire annak meg lett volna az eredménye, már elértük volna a 24. hetet, amiután nem lehet a terhességet megszakítani.
Kívánom neked a legjobbakat, majd írd meg légyszíves, hogy mi lett a vizsgálat eredménye!
Én már válaszoltam az előző kérdésedhez(1:120 volt a Down kockázat),végül nálam minden oké volt,és ma már 2 egészséges gyerekem van.De ha a babát el kellett volna venni,mert kiderül,hogy beteg,én akkor is vállaltam volna még 1.vagy 2 gyereket.Most 37 éves vagyok,lassan dolgozunk a babán,(és tudom,hogy kockázattal jár),de egyből a chorionboholy biopsziát fogom választani,mert azt már a 10.-12.héten megcsinálják,és max.2 hét múlva eredmény van.
De én úgy tudom,hogy -amennyiben a betegség miatt muszáj megszülni-sok helyen egyből adják az EDA-t,bekötik az oxitocint,hogy mihamarabb kitágulj,és megszülhesd.Szerintem(nekem 2 sima szülésem volt,a császárról szerencsére nincs személyes tapasztalatom) a sima szülés után sokkal gyorsabban regenerálódsz(legalábbis testileg,a lelki része teljesen más).És még semmi nem biztos,ne add fel!Feltétlen írj!Drukkolok Nektek!
Az AFP elég elavult teszt már és nem igazán pontos.
Amennyire tudsz,ne arra koncentrálj h az 1:35 azt jelenti h 35 babábol 1 beteg,hanem arra h 34 egészséges a 35ből!!!!a tudatalattiddal sajna sokmindent tudsz befolyásolni!!!
Arról mi a véleményetek, hogy állandóan keményedik a hasam, szinte kőkemény. Szedek MagneB6-ot mégis.
Ez nem növeli a magzatvízvétel kockázatát?
Arra gondolok, hogy szétreped a burok a keményedés és a szúrás miatt.
Én szívem szerint nem mennék erre a vizsgálatra, nem szeretném, ha emiatt halna meg.
Olyan nehéz ez az egész.
Amit utoljára írtál, az nem gond. Most várom a 2. babám, mindkét terhességnél a 13. héttől kő kemény a hasam. Nekem azon izgult a háziorvosom, hogy így mi lesz a császár sebemmel (az első babám császáros), és a doki azt mondta, hogy ez nem klasszikus méhfeszülés, így nem okoz gondot, repedést. Ez tuti nálad se lehet gond!
Kitartást és mindenképp írj!
Húúú, ez az egész egy nagyon nehéz kérdés! Ha nem szeretné az ember a beteg babát, meg kell szülni, és ez által a természetes szülés közben meghal.
Ha csàszárral születne, lehet túl élné, az esélye minimálisan de megvan, hisz él a pocakban, dobog a szíve, mozog, fejlődik nő! Egy 20-22-24 hetes baba fél kiló körül van, nagyon sok olyat hallani, hogy pl. 30 dekával, golyóstoll nagyságú baba született, és él!
Bárhogy is születik, ha a szülést túl èli, nem haggyák meghalni, harcolnak az életéèrtcha beteg, ha nem!
A 24. héttől próbálják csak megmenteni.
20 hetesen 30 dkg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!