Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után 2 héttel 5 km...

Császár után 2 héttel 5 km séta sok?

Figyelt kérdés

Nagyjából 1 óra alatt tenném meg, a mostani sebességemmel

Ki mikor kezdte a sétálgatást, és hogy bírta, milyen volt?

2023. ápr. 24. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon. Én viszonylag fitt vagyok, de az 5 km/h az teljesen egészségesen számít egy - nem túl lassú - kényelmes tempónak. 2 héttel császár után ennyi idővel kb. fele ilyen tempóban mennék, ha egyáltalán bírnám végig. A helyedben inkább több kisebb sétát tennék meg az első hetekben.
2023. ápr. 24. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
A lányom kb 2 hetes volt mikor lebabakocsiztam vele a védőnőhöz. 2km oda, 2 vissza. Nem rohantam, de a hegem sem fájt akkor már. Szóval ha nem hegynek fel akkor simán mehetsz.
2023. ápr. 24. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az rossz következtetés, hogy ha neked nem lett tőle bajod, akkor másnak sem lesz.

Inkább dokival kéne konzultálni.

2023. ápr. 24. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
6-8 hétig pihenés javasolt. Szerintem is sok.
2023. ápr. 24. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Érezni fogod, hogy bírsz-e ennyit sétálni. Ha eddig nem igen járkáltál sokat a lakásban, akkor kezd kicsiben. 5 perc oda-5perc vissza.
2023. ápr. 24. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Császár után egy héttel már kint toltam a babakocsit, elsőre keveteset tudtunk menni 1 óra alatt kb 1-1,5 kmt. Mivel autónk nincs boltba is gyalog jártunk az 3 km kb. Amúgy császár után 2 héttel én rugráltam jobbról balra annyit mozogtam hogy az hihetetlen, nem egyszerre de egy nap lazán megtettem 5 kmt. Igaz én 20 éves vagyok, és terhesség előtt rendszeresen jártam kondiba, terhesség közben is rengeteget sétáltam. Egyszerre én se vállalnám de felosztva lazán.
2023. ápr. 24. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok akkor is, ha bírod. Az első 6 hétben pihenni kell, hogy regenerálódjon a tested. Most szült meg egy babát, teljes káosz van odabent. Gyógyulsz belülről, mozognak vissza a szerveid a helyükre, jobb nem hátráltatni ezt a folyamatot. Inkább ülj ki a szép időben, olvass egyet, ha kint akarsz lenni. Várd ki még ezt a 4 hetet és utána fokozatosan amennyit bírsz.
2023. ápr. 24. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
2 hetes volt a lányom, mikor először mentem vele egyedül császár után. Kb 2 km-t sétáltunk, hát a végét már megéreztem rendesen.
2023. ápr. 24. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen sok.

én 4 héttel 2.császárom után ami ráadásul 2 órás nagy műtét volt, letoltam több mint 5 km. A következő napokban az is fájt amiről azt se tudtam, hogy létezik..

2023. ápr. 24. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!