Hogyan éltétek meg a hüvelyi szülést vagy császármetszést? Melyiknek mik az előnyei, hátrányai?
Nekem 2 hüvelyi szülésem volt.
Komplikáció mentes gyönyörű szüléseim. 😊 Kérdezték az első baba szuletese után, mikor letelt a mi kis aranyóránk,hogy hozzanak esetleg tolószéket nekem? Mondom ne vicceljen, minek ? 😀 Szinte futottam, mintha mi sem történt volna. Jól éreztem magam. Nagyon gyorsan felépültem. Ennek köszönhetően tökéletesen el tudtam látni már az első perctől kezdve a babákat.
Most a harmadik babával vagyok várandós 😊 és őszintén szólva nagyon szeretném ugyanúgy termeszetes úton megszülni. Fantasztikus élmény.
Nővéremnek volt császármetszése a családban. Nagyon "szép " pici vagasa lett. Gyönyörűen gyógyult. Semmi panasza ezen a téren nem volt. Kb az első 2 hét volt nehezebb, édesanyánk segített neki az első héten. Oda költözött addig. Program császár volt. Bement, nem vajudott ,nem fájt semmi.. Nem élte meg rosszul.
Utolsó, végre egy jó történetet olvasni :)
Gratulálok a pocaklakóhoz, jó egészséget nektek ❤️
Neked lett valami maradandó sérülésed a szülések után?
(méhsüllyedés, hüvelyfalsérv, hólyagsérv, stb)?
Sokan mondják, hogy ezek előfordulnak, és akinél az elsőnél kialakul, nem mer többet szülni, hogy nehogy rontson rajta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!