Császármetszés óta nem érzem ha pisilni kell. Neked volt ilyen? Mikor jött helyre?
2 hete császároztak, azóta nem érzem ha pisilnem kell, csak azt hogy görcsöl valami, mikor már rég kellett volna mennem.
Időzítővel járok mosdóba, a baba körüli dolgok miatt elvesztettem az időérzèkemet
Én se érwztem egy darabig csak mindig mentem..
De nagyon sürgősen beszélj orvossal!:)ez nem.játék
Hüvelyi szülésem volt. Csak akkor éreztem egy kis ingert, mikor már jóformán 1.5 litert kipisiltem. Csodálkoztam is, ez hogy nem feszegetett?
De tény, hogy időm sem volt. Sem éhséget, sem álmosságot (csak fáradtságot!), semmit sem éreztem.
Sőt, a széklettel még tovább voltam úgy, hogy közvetlenül akkor éreztem, hogy kell, amikor már majdnem "rajzolt a vége".
Én orvoshoz mentem, bár engem úgy engedett ki a kórházból császár után, hogy sok folyadék 2-3 óránként pisi
De sosem éreztem ingert, kb 1 hét után visszamentem, hogy nincs inger, csak görcs
Megvizsgált, nem talált szervi problémát
Még a 6hetes kontrollra is így mentem vissza
Aztán rá 6hétre hívott vissza (császár után 3hónap) és itt már rendben volt a dolog, de sokszor van a mai napig (2év telt el) hogy csak görcs jelzi az ingert
Neked is ajánlom, hogy keresd fel az orvosod, nehogy baj legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!