Szülés után ha nem tér vissza a libidó azzal mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 16:11
1/6 anonim válasza:
Szülés után mennyivel? Sok embernek csak a szoptatás befejeztével, mert akkor csökken le a prolaktin szint.
2/6 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy minden menzesz után egyre jobb lett, bár sajnos mire rendesen tudtunk is élni vele bele telt 9 hónapba szülés után, mert nekem a gátsebem olyan sokáig gyógyult és fájt... (bár nekem nagyon nagyot is kellett vágni és belül meg repedtem)
És igen, ahogy előttem írják, ha szoptatsz, akkor előfordul, hogy majd csak akkor lesz újra az igazi, ha már nem kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Még nem tartok ott majd csak most szülök
Csak érdekel mert nem emlekszem az első gyermekemnel hogy volt..
2023. ápr. 14. 18:36
4/6 anonim válasza:
Ja, hát ez nagyon változó. Van aki a 6 hetes kontrollt alig bírja kivárni meg van aki valóban szoptatás befejezése után. Igazából ha emlékeznél se lenne mérvadó, ez ugyanúgy más, mint a mostani terhességed.
5/6 anonim válasza:
Én 3 hónapig még a gondolatától is irtóztam. Máig sem ertem hogy lehet valakinek a gyerekei közt mindössze 11, netan 10 hónap különbség
6/6 anonim válasza:
Kisfiam 6 hós, igazából kedvem lenne, de muszáj sikosítót használnunk, mert egyszerűen nem működik… remélem a szoptatás befejezésével ez is visszaáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!