Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hány hónappal tér...

Szülés után hány hónappal tér vissza a libidó?

Figyelt kérdés
Több, mint 8 hónapja szültem, de egyáltalán nem kívánom a szexet. Számomra már nem fontos az egész, de a párom természetesen továbbra is akar, én is őt, de valahogy nem tér vissza a vágyam...
2009. febr. 20. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez alkati kérdés. Aki szülés előtt sem "rajongott" a szexért, utána sem fog. Aki pedig igen, az utána is (hacsak nem volt nagyon rossz élménye a szülés). Meg aztán az agyad is állandóan a gyerek körül és a teendők körül forog, persze, hogy most kevesebbet gondolsz rá. De azért próbálkozz, nehogy a kapcsolatotok rovására menjen! Próbálj meg kikapcsolni néha egy kicsit! Csak Te tehetsz ezért (persze a férjed is)! Nálunk sajnos fordítva van... :(
2009. febr. 20. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az elmúlt fél év alatt kétszer voltam a párommal, azt is "muszájból". Tudom, hogy ő kíván engem és borzasztó bűntudatom van emiatt. Nem sürget és nagyon megértő, mégsem érzem úgy, mint régen. Mostanában volt egy párszor, hogy jó lenne, de persze akkor éppen dolgozóban volt, mire hazaért, meg elmúlt az érzés. De van olyan ismerősöm, aki 4 hét után már együtt volt a párjával minden gond nélkül.
2009. febr. 20. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet.. sajnos. Lehet, hogy az állandó kialvatlanság az oka, de sokszor úgy érzem, hogy meglennék nélküle. Szerencsére a férjem megértő, de én úgy sajnálom őt. Szerintem ez is olyan, hogy mindenkinél más. Volt a kórházban egy nő, aki mindennap hazaszökött a férjéhez az esti szoptatás után (a baba nem volt vele a szobában) a férjéhez..
2009. febr. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!