Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni libidó?

Szülés utáni libidó?

Figyelt kérdés

Nagyon vártam, hogy a 6 hét leteljen és együtt legyünk a párommal. Rendben is volt minden, nem is fájt, sőt, ugyanolyan jó volt, mint előtte. Orgazmus is, többször.

De mégsem kívánom, hogy újra meg újra átéljem. Miért van ez? Még mindig a hormonok? Egyszerűen "lusta" lettem. Minden este remélem, hogy alhatok és nem akar semmit tőlem a férjem. Fog ez változni, vagy ezért is tenni kell????? Nincs kedvem....

2011. aug. 11. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:

én 2,5 éve szültem, visszanyertem az alakomat, a férjem imád, elvileg minden rendben és mégse kívánom, kicsit se, egyáltalán nem :(

remélem mond valaki valami okosat

2011. aug. 11. 12:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, én ugyanígy voltam ezzel, és ez addig nem is változott, amíg nem kezdtem el megint menstruálni, és vissza nem álltak a hormonok. 10 hónapos volt a lányom, amikor először megjött szülés után. Ilyenkor kihat a szoptatás is a libidóra.

A férjem szerencsére türelmes volt velem, úgyhogy most már minden rendben, ez egy ilyen időszak. :(

Kitartást nektek!

15 hós lányka anyukája

2011. aug. 11. 12:19
 3/4 A kérdező kommentje:
És akkor ti hogy vagytok együtt? Mindig a férjed kezdeményez? Gondolom ritkultak az alkalmak. És ő hogy áll hozzá ehhez?
2011. aug. 11. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:

öö izé hát khmm

én az ellen példa vagyok itt asszem

alig vártam a 6 hetet na jó nem vártam meg 4 hét után a páromnak estem

azóta is imádom még hulla fáradtam is mert feldob és feltölt

utálom ha éjszakás mert akkor nincs itt velem :-(

2011. aug. 11. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!