Anyukák, szülés után az első hónapokban nektek is csökkent a libidótok? Hogy sikerült "újra a régi" lenni? Aggódom.
Természetes szülésem volt, gyors regenerálódással - csak a katéterezés gyógyulása volt lassú. Amikor engedélyt kaptam az orvostól a házas életre, egyből "próbálkoztunk". Nem volt gond, de végig aggódtam, hogy vajon minden oké lesz-e, fáj? Nem fáj? Mit érzek? Azóta a kimerültség, feladatok, párom késői hazaérése miatt (kereskedelemben dolgozik) egyre ritkábban foglalkoztunk egymással. Ő közeledne felém, de nekem olyankor sose ez jár a fejemben, nem tudja meghozni a kedvem, teljesen más dolgokkal foglalkozok. Csak nálam van ez így?
Párom szóvá tette már és teljesen értem őt.. Próbáljuk kezelni, de nem sikerül..
Aki ugyanezt felismerte, mivel tudta újra teljessé tenni a házaséletét?
Az elso honapokban a faradtsag miatt nem volt kedvem hozza egyaltalan. De mint kesobb rajottem, amig szoptattam, hiaba probalkoztunk, en valahogy nem nem elveztem a dolgot es nem is vagytam ra igazan. 10 honapig szoptattam. Lehet hormonok is csinaltak.
Majd egyre jobb es konnyebb lett. Mara pedig meg jobb a hazaseletunk mint gyerek elott.
Ne adjatok fel es sok turelem.
Köszönöm a válaszokat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire valós a "probléma", hogy szinte általános ez az állapot ilyenkor.
De örülök, hogy vannak megerősítések, hogy jobb lesz, jobb lehet.
Kitartás és türelem... :)
Köszönöm!
Ha esetleg még valaki nézi a kérdést: a hormon és minden más helyreállás előtt volt bármilyen próbálkozás, amivel igyekeztétek ezt idézőjelben "megoldani"?
Olvastam olyanokat, hogy bizonyos ételek, illatok, sport, bármi meg tudja hozni a kedvet. Valaki próbált hasonlókat ami bevált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!